0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
я собі представляю тендітну невисоку Саньку з цією лопатою.....
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Сама б так хотіла,бо судини вже не витримують реагувати на ці перепади.
і в мене така метеочутливість до різких змін. Жахіття
а ти для себе Таня не вияснила і не здогадуєшся про причини такого стану?Просто іноді згадую тебе як маю насморк і слава Богу-не гайморит і розумію.Який стан ти відчуваєш і вже бачу по дописах-що то ронічний гайморит.За решту стану-не дуже знаю та так розумію-як мова йде про санаторії-не дуже хороша ситуація.Цікаво-чому то так може бути.
Мені помагає польський ібупрофен експрес 200 або 400 а так стараюсь поукріпляти судини травками/вітамінками.збиралась піти на короля данила на узд судин голови, а розклад "пішов" разом з паспортом. Може хтось має ? Ср памятаю точно вихідний. І ціна ?
Цитуватиа ти для себе Таня не вияснила і не здогадуєшся про причини такого стану?Просто іноді згадую тебе як маю насморк і слава Богу-не гайморит і розумію.Який стан ти відчуваєш і вже бачу по дописах-що то ронічний гайморит.За решту стану-не дуже знаю та так розумію-як мова йде про санаторії-не дуже хороша ситуація.Цікаво-чому то так може бути.Ну Люда ти даєш,хіба психоаналіз проводити . Звідки я знаю чому. В нас з діагностикою проблеми,а лікують симптоми,ситуативно. Я ж не одна метеозалежна чи з низьким тиском. Як моторчик не працює,то й відповідний стан. Про санаторій питаю не через якісь серйозні проблеми,а просто варто самій дбати за себе,для профілактики)