0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
А чому не звернулися до адміністрації, якщо ви впевнені , що це дійсно була крадіжка. Вона хоча б зрозуміла, що її знають в лице
А який саме Альянс? Надрічна, центр чи Пасічна?Вам треба було мабуть звернутися до адміністрації, пояснити ситуацію.
що дарують похресникам на перше причастя? хлопчику 9р.
Мамки, будьте обережні в СК Альянс! Там "працює" злодійка! Вчора поцупила в мене телефон, але я вчасно побачила і забрала. Правда, протупила, треба було в морду дати!!! Заговорила мене, то яка дівчинка гарна (моя мала), то попросила резинку для волосся. Я збирала малу, мені позвонив чоловік, відповіла і телефон поставила біля себе на лавочку, продовжила одівати дитину. Її телефон з водичкою стояв рядом, але по діагоналі вище. І тут бачу рух її руки в не тому напрямку, я на телефон, а його немає! Почала їй кричати, а вона "нуль". Вже телефон ховала в лосіни ззаді. Я бігла за нею. Забрала телефон, а та прикинулася дурочкою, ніби брала свій (а свій в руці).
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]що дарують похресникам на перше причастя? хлопчику 9р.Кум приніс 500 грн в конверт. Я такої можливості не маю, то похресниці дарувала альбом для фото і пам'яток з 1 причастя і цукеркиКолись тут писали про золоті/срібні ікони, хрестики, дитячі Біблії
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Мамки, будьте обережні в СК Альянс! Там "працює" злодійка! Вчора поцупила в мене телефон, але я вчасно побачила і забрала. Правда, протупила, треба було в морду дати!!! Заговорила мене, то яка дівчинка гарна (моя мала), то попросила резинку для волосся. Я збирала малу, мені позвонив чоловік, відповіла і телефон поставила біля себе на лавочку, продовжила одівати дитину. Її телефон з водичкою стояв рядом, але по діагоналі вище. І тут бачу рух її руки в не тому напрямку, я на телефон, а його немає! Почала їй кричати, а вона "нуль". Вже телефон ховала в лосіни ззаді. Я бігла за нею. Забрала телефон, а та прикинулася дурочкою, ніби брала свій (а свій в руці). Може я впаду в ваших очах..але та мадмуазель від мене добре б дістала по мордам.Обовязково повідомте адміністрацію-думаю що вона це робить не вперше!