0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я полуницю перебиаю блендером з цукром--без цукру вона не подбається, як лід. застеляю пакет у контейнер, заливаю, заморожую, потім вибираю "цеглинку" з контейнера і кладу у ще один пакет. Заморожую так щоб на весні вже майже нічого не залишалось. Взимку відколюю шматок і збиваю знову блендером із сиром(сметаною, домашнім йогуртом) Чоловік любить врізати тоненько і смоктати як морозиво.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Я полуницю перебиаю блендером з цукром--без цукру вона не подбається, як лід. застеляю пакет у контейнер, заливаю, заморожую, потім вибираю "цеглинку" з контейнера і кладу у ще один пакет. Заморожую так щоб на весні вже майже нічого не залишалось. Взимку відколюю шматок і збиваю знову блендером із сиром(сметаною, домашнім йогуртом) Чоловік любить врізати тоненько і смоктати як морозиво. Так само заморожують але у маленькі пластикові стаканчики.Зимою від неї такиц аромат , як свіжа
йошта
Цитуватийоштая аж загуглила, думаю, що воно таке є і чому я таке ще не пробувала а то смородина з агрусом
Забула пожалітися: вчора їхали до мами у Верховину, то в Делятині люди перекрили дорогу, вимагали техніку, щоб дороги ремонтували з 8 ранку) ми 3 год стояли в пробці, навіть не знаю скільки вона кілометрів мала, якби чоловік не просив людей, щоб пропустили вагітну, то ми б ще довше були) по спостерігала, як люди ведуть себе в пробці, трохи страшно було, одні сваряться, інші спеціально Стають поперек, щоб ніхто навіть по зустрічній не їхав, інші билися.. Страшно( зато там, де місцеві люди стояли і перекривали рух, то проявили людяність-зразу пропустили машину з вагітною без всяких) цікаво чи сьогодні ще перекрито, чи влада почала виконувати вимоги людей про ремонт дороги....