0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Вітання всім!!! Дівчата підкажіть де можна пофарбувати чи відновити колір коляски дитячої? Дуже вигоріла на сонці .
Можу поширити у Фейсбуці, але напишіть до кого звертатися.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Забула пожалітися: вчора їхали до мами у Верховину, то в Делятині люди перекрили дорогу, вимагали техніку, щоб дороги ремонтували з 8 ранку) ми 3 год стояли в пробці, навіть не знаю скільки вона кілометрів мала, якби чоловік не просив людей, щоб пропустили вагітну, то ми б ще довше були) по спостерігала, як люди ведуть себе в пробці, трохи страшно було, одні сваряться, інші спеціально Стають поперек, щоб ніхто навіть по зустрічній не їхав, інші билися.. Страшно( зато там, де місцеві люди стояли і перекривали рух, то проявили людяність-зразу пропустили машину з вагітною без всяких) цікаво чи сьогодні ще перекрито, чи влада почала виконувати вимоги людей про ремонт дороги.... по ходу ні фіга...."Тотальний капець(подумалось інакше слово) нашої країни вражає щодня новими шизанутостями(тут також інше слово хотілось написати). Це ж якими дебілами треба бути, щоб перекрити дорогу на Буковель, бо селянам захотілось страйкувати. Вчора та сьогодні неможливо потрапити на Буковель, дорога перекрита тупими людьми, які кидаються під машини і нікого не пропускають, вимагаючи таким чином ремонту доріг! Це просто край недоумковатості. Друзі, з якими повинна була їхати і я, повернулись, так і не потрапивши на Буковель, а було заброньоване житло і планували гарний відпочинок... А скільки таких людей, що їхали здалеку? Сьогодні ж урочисте відкриття сезону. Але селянам то до сраки. Не пропускали навіть машини, у яких були маленькі діти та вагітні жінки! Дивує те, що ніякі державні органи не приймають жодих мір. Мені соромно за нашу країну, за наше населення. А ви все ще пишаєтесь, що ви українці? Країна-руїна..." - пост знайомої
Забула пожалітися: вчора їхали до мами у Верховину, то в Делятині люди перекрили дорогу, вимагали техніку, щоб дороги ремонтували з 8 ранку) ми 3 год стояли в пробці, навіть не знаю скільки вона кілометрів мала, якби чоловік не просив людей, щоб пропустили вагітну, то ми б ще довше були) по спостерігала, як люди ведуть себе в пробці, трохи страшно було, одні сваряться, інші спеціально Стають поперек, щоб ніхто навіть по зустрічній не їхав, інші билися.. Страшно( зато там, де місцеві люди стояли і перекривали рух, то проявили людяність-зразу пропустили машину з вагітною без всяких) цікаво чи сьогодні ще перекрито, чи влада почала виконувати вимоги людей про ремонт дороги....
Дівчатка, маю натуральний винний оцет у пляшці від олії Що з ним робити? Куди використати?Дякую.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Забула пожалітися: вчора їхали до мами у Верховину, то в Делятині люди перекрили дорогу, вимагали техніку, щоб дороги ремонтували з 8 ранку) ми 3 год стояли в пробці, навіть не знаю скільки вона кілометрів мала, якби чоловік не просив людей, щоб пропустили вагітну, то ми б ще довше були) по спостерігала, як люди ведуть себе в пробці, трохи страшно було, одні сваряться, інші спеціально Стають поперек, щоб ніхто навіть по зустрічній не їхав, інші билися.. Страшно( зато там, де місцеві люди стояли і перекривали рух, то проявили людяність-зразу пропустили машину з вагітною без всяких) цікаво чи сьогодні ще перекрито, чи влада почала виконувати вимоги людей про ремонт дороги.... по ходу ні фіга...."Тотальний капець(подумалось інакше слово) нашої країни вражає щодня новими шизанутостями(тут також інше слово хотілось написати). Це ж якими дебілами треба бути, щоб перекрити дорогу на Буковель, бо селянам захотілось страйкувати. Вчора та сьогодні неможливо потрапити на Буковель, дорога перекрита тупими людьми, які кидаються під машини і нікого не пропускають, вимагаючи таким чином ремонту доріг! Це просто край недоумковатості. Друзі, з якими повинна була їхати і я, повернулись, так і не потрапивши на Буковель, а було заброньоване житло і планували гарний відпочинок... А скільки таких людей, що їхали здалеку? Сьогодні ж урочисте відкриття сезону. Але селянам то до сраки. Не пропускали навіть машини, у яких були маленькі діти та вагітні жінки! Дивує те, що ніякі державні органи не приймають жодих мір. Мені соромно за нашу країну, за наше населення. А ви все ще пишаєтесь, що ви українці? Країна-руїна..." - пост знайомоїКому дорога і відстояти право на нормальну дорогу а комусь головне на Буковель потрапити.Дуже гарно людей які хоч щось роблять обзивати тупими селянами..От наприклад авіакомпанія Ернест страйкує-люди по 20 год чекають рейси..та до них відносяться з розуміннямМоже тому ми і живемо в такій краіні-кожен хвилюється тільки за власну дупцю
Дівчата, зламала нині ногу у діляці стопи, наклали гіпс. Хто може позичити костилі ? чи може палиця краще?
5 хв футболу з дітьми...падали невдало. чи може хто позичити костилі?
Ого, як це ти собі це вдіяла?Подумала і додала ще: [time]03 Червень 2018, 23:26:31[/time]Хоч я сама мало не впала з драбини, зате сезон черешень відкпила Для того щоб побачити посилання: Register or Login]