0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Тіло, стопи, долоньки - все крім голови нормального кольору. Білки очей трохи жовтенькі.Я просто не можу більше бути в невідомості.То це кров з пальця чи з вени?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчата, підкажіть хто пече пряники під замовлення пряники пече одна жіночка, дати контакти? Напишіть чи актуально на вайбер Подумала і додала ще: [time]02 Травень 2019, 18:18:06[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]підкажіть будь ласка хорошу службу доставки піци та чи можна замовити доставку на певну годину? я на ДН малої замовляла в Хлібосольному привезли на певну годину,тільки доставка в них 50 грн та піца смачна і не дорого,я крім піци замовляла ще.мені ще подобається мафія та гранд піцеріяАктуальноя тут рідко - тому найкраще писати на вайбер.Якщо актуально чи комусь треба - то тоді можна звернутись до Олена МедвідьДля того щоб побачити посилання: Register or Login]Подумала і додала ще: [time]04 Травень 2019, 16:24:04[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Вік 8 років,але ріст 140 і худий.Можливо десь у магазині бачив хтось?а якщо буде комірець з синім?І є ще піджак та штани.Все разом як нове на ваш вік і за 300 грн.Писати/дзвонити - 099 703 06 19Подумала і додала ще: [time]04 Травень 2019, 16:26:32[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Вчора помер вітчим.Я на трохи перебралася до мами.Якось моторошно спати,боюся щось не те побачити,почути.Чим заспокоїти нерви??в першу чергу - не накручувати.Я тільки так себе заспокоюю.А вже в залежності від ситуації та людини.Я мала неймовірні стреси; втрати і періоди (роками)-печалі, болі і т.д.Але мені тільки допомагала молитва; Біблія; музика; читання; біг; розмова з хорошими людьми; зайнятість постійна - чимось і просто прогулянки на свіжому повітрі.Навіть і на самоті- я дуже люблю тишу.Дуже.Ні один стрес, нерви... Та ін.-не запивала чи заїдала таблетками.Коли був важкий сон-пила гліцисед
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчата, підкажіть хто пече пряники під замовлення пряники пече одна жіночка, дати контакти? Напишіть чи актуально на вайбер Подумала і додала ще: [time]02 Травень 2019, 18:18:06[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]підкажіть будь ласка хорошу службу доставки піци та чи можна замовити доставку на певну годину? я на ДН малої замовляла в Хлібосольному привезли на певну годину,тільки доставка в них 50 грн та піца смачна і не дорого,я крім піци замовляла ще.мені ще подобається мафія та гранд піцеріяАктуально
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчата, підкажіть хто пече пряники під замовлення пряники пече одна жіночка, дати контакти? Напишіть чи актуально на вайбер Подумала і додала ще: [time]02 Травень 2019, 18:18:06[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]підкажіть будь ласка хорошу службу доставки піци та чи можна замовити доставку на певну годину? я на ДН малої замовляла в Хлібосольному привезли на певну годину,тільки доставка в них 50 грн та піца смачна і не дорого,я крім піци замовляла ще.мені ще подобається мафія та гранд піцерія
Дівчата, підкажіть хто пече пряники під замовлення
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]підкажіть будь ласка хорошу службу доставки піци та чи можна замовити доставку на певну годину? я на ДН малої замовляла в Хлібосольному привезли на певну годину,тільки доставка в них 50 грн та піца смачна і не дорого,я крім піци замовляла ще.
підкажіть будь ласка хорошу службу доставки піци та чи можна замовити доставку на певну годину?
Вік 8 років,але ріст 140 і худий.Можливо десь у магазині бачив хтось?
Вчора помер вітчим.Я на трохи перебралася до мами.Якось моторошно спати,боюся щось не те побачити,почути.Чим заспокоїти нерви??
Сто раз питали вже) Де піцу смачну замовити, щоб доставили?
Підкажіть яка тепер процедура проходження комісії для садочка , які направлення чи довідки брати у дільничої і яких саме лікарів треба проходити на комісії.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Сто раз питали вже) Де піцу смачну замовити, щоб доставили?В гранде піцерії
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Сто раз питали вже) Де піцу смачну замовити, щоб доставили?В гранде піцеріїНу піца 50 см так трохи дорого там
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Сто раз питали вже) Де піцу смачну замовити, щоб доставили?Інна, про піцу теж 100 раз питали і все таки дівчата відписують. А якщо людина не часто на форумі, то й не дивно, що не знає
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Гранде піцерія але там доставка платна. Мені здається, що то майже в усіх піцеріях є тепер доставка з платною доставкоюВід 150 грн доставка безкоштовна, ще до кожної піци стакан пепсі в подарунок дали, ми на роботу замовили, піца теплі і дуже смачна, а Карне з 4 видами м яса взагалі смакотами звідси часто робимо на роботу замовлення і тому як когось цікавить - можу дати відгук про будь-яку піцу та страву.Я люблю їхн.ю вегетеріанську та шпинатну піцу і ще "ч сири".Також овочі-гриль і брускетуПодумала і додала ще: [time]26 Листопад 2018, 11:52:50[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Фраголіні піцца смачна і доставка безкоштовна доставка безкоштовна.Але тільки після 13:00.І там зараз акція - 1+1 = 3
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Гранде піцерія але там доставка платна. Мені здається, що то майже в усіх піцеріях є тепер доставка з платною доставкоюВід 150 грн доставка безкоштовна, ще до кожної піци стакан пепсі в подарунок дали, ми на роботу замовили, піца теплі і дуже смачна, а Карне з 4 видами м яса взагалі смакота
Гранде піцерія але там доставка платна. Мені здається, що то майже в усіх піцеріях є тепер доставка з платною доставкою
Фраголіні піцца смачна і доставка безкоштовна
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Порекомендуйте, будь ласка, хорошу піцерію біля кінотеатру Люмєр (або десь неподалік). Щоб була смачна піца, нормальний сервіс і ціни.В "Ресто чікен"непогана піца.Люблю"Тольятелле".Раніше ходила в"Флоренс".але вони підняли ціни а піца стала сухим коржиком з мінімум начинки.."Піца плюс"-то взагалі"ноу коментс"...бєєє.В"Пеперончіно"-давно не була-раніше бу ла смачна.Ще є"Тіп-топ"-теж не смачно..І є ще якийсь заклад"Нью-Йорк стріт піца" здається по Січових-там ніколи не бувала..
Порекомендуйте, будь ласка, хорошу піцерію біля кінотеатру Люмєр (або десь неподалік). Щоб була смачна піца, нормальний сервіс і ціни.
то я про себе мала на увазі, що про піцу сто раз писали, щось не так написала