0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Дівчатка ,хтось може зайти в свій кабінет водоканалу і подивитись свій баланс - бо я вже 4 дні не можу це зробити ніяк , чи це лиш в мене ,чи у всіх?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Порадьте молоду жінку яка може зробити генеральне прибирання і підкажіть скільки таке коштуєвам треба одноразово? Коли потрібно?
Порадьте молоду жінку яка може зробити генеральне прибирання і підкажіть скільки таке коштує
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Як готуєте салат капрезе?моцарелка+помідори+песто
Як готуєте салат капрезе?
І мені треба одноразово поприбирати після свят, їдуть гості-10 чол, після 3-Х денного їх перебування з немовлям я не справлюся)
Порадьте чисту сауну з теплим басейном,в якому можна поплавати. Переважно басейни крижані,мені таке не підходить навіть коли розпарюсь
а хто знає чи 8 січня робочий день в банках?
козацький острів
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Як готуєте салат капрезе?моцарелка+помідори+пестоя може не оригінальний роблю рецепт, бо я беру моцарелу+ черрі+ оливкова олія та сіль, перець+ листя салату і ще додаю пару чорних оливок та трішечки нарізаю болгарського перцю.Подумала і додала ще: [time]04 Січень 2019, 18:24:04[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]І мені треба одноразово поприбирати після свят, їдуть гості-10 чол, після 3-Х денного їх перебування з немовлям я не справлюся)10 осіб гостей...Ого-го....Навіть не уявляю скільки треба на них їжі...