0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я як думаю про гостей різдвяних то в мене око сіпається. Дивні люди-родичі чоловіка, не розуміють що всі мають віруси в нас мала дитина, певно з спальні виходити не буду, ще й з дітьми, в мене і місця особо нема, будуть спати на підлозі, і ще бойлер, а разом з дітьми 14 чоловік-митися певно не буду. Кажу нині свекрусі Незнаю як розмістимося-а вона, якось мусим. В нас хрестини, але могли лиш свекруха з свекром і сестра приїхати, а їдуть і тітка з дядьком чоловіка і двоюрідний брат з жінкою-як то переживу то більше їх в мене не буде покажу їм своє гостеприїмство
Вони з Вінниці-чоловікові родичі, як жили в 1 кімнатній квартирі-чоловік їм квартиру знімав для ночівлі, а зараз всі на купі-бо для них то норма, вони так привикли. Їсти готувати не буду-попередила, трохи моя мама принесе, решту свекруха везе, хрестини в ресторані. То ще 7 січня ДН в чоловіка, 8 хрестини, а 9 ще відпочивати будуть а 10 лиш їхати. Я вже їм і так і сік намікаю, може б не всі їхали-не розуміють. В мене є спальня окрема-закриюся, самі будуть гоститися, вже і до них в гості 2 рази в рік їду-вони до мене 10. Я вже пару раз плакала при уяві цього циганського табору. Як тільки народила приїхали 4-свекра лишили мені для обстеження бо тиск, дитина тижнева, малий і свекор 10 днів був-голову забивав і віруса з лікарні приніс мені 2дні з темпер була а потім ще малюк соплі мав. Ледве відправила додому і далі починається. 7 числа в 5.40 вже буде половина гостей-хоч бери і до мами йди, в людей хрестини свято, а в мене мука