0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Підкажіть яка тепер процедура проходження комісії для садочка , які направлення чи довідки брати у дільничої і яких саме лікарів треба проходити на комісії.
Дівчата, підкажіть хто знає. Якщо дитина цього року по списку в садок не потрапляє, то ця черга пропадає чи переноситься на наступний рік?
Маю декілька питань.Хто може потребує речі на дитину, хлопчик, 0 - 9міс, мені забагато, чисті і в хорошому стані, самовивіз.Хто може позичити бандаж для худої вагітної, мна 1 місяць?Скільки днів триває прописка дитини і де це роблять, ЦНАП чи МІУК? Достатньо будинкової книги, свідоцтва про народження та паспорта мами?Що треба з документів в ЦНАП на електронну чергу в садок? Запис на подачу документів краще йти вживу? І за скільки тижнів наперед записуватися на саму подачу?Хто знає дату останнього дзвоника в школах нашого міста?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Маю декілька питань.Хто може потребує речі на дитину, хлопчик, 0 - 9міс, мені забагато, чисті і в хорошому стані, самовивіз.Хто може позичити бандаж для худої вагітної, мна 1 місяць?Скільки днів триває прописка дитини і де це роблять, ЦНАП чи МІУК? Достатньо будинкової книги, свідоцтва про народження та паспорта мами?Що треба з документів в ЦНАП на електронну чергу в садок? Запис на подачу документів краще йти вживу? І за скільки тижнів наперед записуватися на саму подачу?Хто знає дату останнього дзвоника в школах нашого міста?Дата останнього дзвінка 24.05Прописка ЦНАП всі перелічені документи і наявність власника з паспортом.
Ні, книгу з записом віддають пізніше (мої були зранку, а забирали після обіду). Важливим є те, що повинні бути присутні всі приписані (навіть хто виписався, а має долю в квартирі. Свекруха виписана, але має 1/4).
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Ні, книгу з записом віддають пізніше (мої були зранку, а забирали після обіду). Важливим є те, що повинні бути присутні всі приписані (навіть хто виписався, а має долю в квартирі. Свекруха виписана, але має 1/4).потрібні тільки мама і тато дитини або заява від тата,якщо прописаний окремо. І будинуова унига і все
Скільки днів триває прописка дитини і де це роблять, ЦНАП чи МІУК? Достатньо будинкової книги, свідоцтва про народження та паспорта мами?
Та я також не думаю, що якщо я власниця квартири, то треба, щоб в ЦНАП йшли мій брат та мама, які там приписані.То якийсь абсурд
Хто знає дату останнього дзвоника в школах нашого міста?
Що треба з документів в ЦНАП на електронну чергу в садок? Запис на подачу документів краще йти вживу? І за скільки тижнів наперед записуватися на саму подачу?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Та я також не думаю, що якщо я власниця квартири, то треба, щоб в ЦНАП йшли мій брат та мама, які там приписані.То якийсь абсурдЯ сказала як було в нас: брат чоловіка захотів приписати в квартиру свою доньку. На той момент там прописані свекор, чоловік і його брат. Свекруха виписана, але має 1/4. Прописка відбувалася в квітні. Що знала, те і сказала . Найкраще, то піти в цнап і взнати.Подумала і додала ще: [time]16 Травень 2019, 11:19:50[/time]Власник квартири свекор.