0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчата, хтось звертався в кіберполіцію, з приводу покупок в інтернеті? Допомогли? раз помогли, правда довго колотилося, бо і сума маленька, мені головне було накрити людину, проте і повернули гроші +20% . А вдруге то прийшов лист, вибачте - не наша справа....отакоє....звертайтеся, пробуйте удачі
Дівчата, хтось звертався в кіберполіцію, з приводу покупок в інтернеті? Допомогли?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчата, хтось звертався в кіберполіцію, з приводу покупок в інтернеті? Допомогли? раз помогли, правда довго колотилося, бо і сума маленька, мені головне було накрити людину, проте і повернули гроші +20% . А вдруге то прийшов лист, вибачте - не наша справа....отакоє....звертайтеся, пробуйте удачі Валя, а яким чином повертали кошти? В мене також зараз ситуація, писала заяву. Вчора дзвонить дівчина, каже Ощадбанк, і треба їй дати свій розрахунковий рахунок і ідентифікаційний код по телефону для повернення коштів. Мені то здалося підозрілим. Перевіряла, то немає такого працівника, і мені банк не дзвонив. Номер не їхній. Але вона в курсі ситуації про шахрайство, з якою я зверталася. Тепер думаю, чи то не спільники шахрая. В понеділок знову буде дзвонити за реквізитами.... Я вже нікому не вірю
І як вам виступ Президента?
Палки йому буде вставляти в колеса уся стара гнила система.
Дівчата, підкажіть про нічний базар в Коломиї. Хочу перестрахуваттся. Сказали, що з опівночі (12 год) з середи на четвер. Так і можна їхати на 12? Чи що порадите? Треба малій плаття вишите
Я, на жаль, не побачила якоїсь позиції, поки що це лише популізм(( Перехід на російську мову був недоречним і його трохи понесло після зауваження Ляшка. Моя думка - цей виступ не був рівня Президента, це навіть не рівень голови села. Такоє... Про розпуск ВРУ - це взагалі ні в які ворота не лізе. Соромно за такого Президента((