0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
І як вам виступ Президента? Моя думка, до речі , я голосувала саме за нього, що з усіх попередніх президентів наших - його позиція сама смілива, сама чесна і достойна. А що з цього вийде, поживемо - побачимо. Палки йому буде вставляти в колеса уся стара гнила система. І , дай Боже, щоб ми таки почали жити краще...реально краще
Я, на жаль, не побачила якоїсь позиції, поки що це лише популізм(( Перехід на російську мову був недоречним і його трохи понесло після зауваження Ляшка. Моя думка - цей виступ не був рівня Президента, це навіть не рівень голови села. Такоє... Про розпуск ВРУ - це взагалі ні в які ворота не лізе. Соромно за такого Президента((
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Я, на жаль, не побачила якоїсь позиції, поки що це лише популізм(( Перехід на російську мову був недоречним і його трохи понесло після зауваження Ляшка. Моя думка - цей виступ не був рівня Президента, це навіть не рівень голови села. Такоє... Про розпуск ВРУ - це взагалі ні в які ворота не лізе. Соромно за такого Президента((А про скасування недоторканності теж ні в які ворота не лізе!??
Дівчата в кого можна купити кілька ланцетів,взяла б штук 15.Чи є зараз в аптеках поштучно?Дякую завчасно ,хто відгукнеться
Дівчата, хтось колись давав номер хлопця який робить копії робочих зошитів і книг з англійської. Дайте будь-ласка. Вчителька сьогодні сказала на 1 клас купити копії, бо оригінали дуже подорожчали. Дякую
На хвилинку,краіна,у якій війна,зараз без міністра оборони і закорд.справ,а так все гуд,завтра чекаєм долар по 8...
Нарешті сьогодні був сонячний день, побільше б таких.
Ой і ще, вибачте, мене тупу, зазомбовану порохоботку, але яка позиція? І що там достойного???
Дівчата хелп, потрібні червоні шаровари на зріст 146. Або підкажіть де можна взяти в оренду. А то там де була, то немає. Дякую.Подумала і додала ще: [time]20 Травень 2019, 19:50:34[/time]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Дівчата, хтось колись давав номер хлопця який робить копії робочих зошитів і книг з англійської. Дайте будь-ласка. Вчителька сьогодні сказала на 1 клас купити копії, бо оригінали дуже подорожчали. Дякуюце теж актуально.
А про скасування недоторканності теж ні в які ворота не лізе!??