Інструкція з використання силіконових форм
Силіконові форми виробляють з медичного силікону, який не вбирає і не віддає запахи, тому форми не вимагають будь-якого спеціального догляду.
Перед першим використанням форму необхідно промити мильним розчином, сполоснути теплою водою, дати обсохнути, змастити олією.
Після випікання силіконову форму промити звичайним гелем для миття посуду. При наступному використанні масло наносити не обов'язково. Якщо ви користуєтеся посудомийною машиною, після кожного миття потрібно змащувати форму маслом.
Силіконові форми не можна мити ніякими порошками, тому що це може призвести до появи подряпин на поверхні форми.
Силіконові форми не пригоряють, тому в миючих засобах немає необхідності.
Не розрізайте готову випічку в силіконовій формі, це може призвести до пошкодження форми.
Не ставте форми на відкритий вогонь і включену електричну плиту, це може призвести до займання силіконової форми. Не ставте порожні силіконові форми в розігріту духову шафу.
Робоча температура використання форми - 40 ° +230 ° С, температура зберігання - кімнатна.
При правильному догляді і експлуатації силіконові форми прослужать вам довго і подарують багато прекрасних емоцій.
Практичні поради
1.
Не використовуйте масло. Однією з головних переваг у використанні силіконових форми для випічки є можливість не використовувати масло і жири. Традиційні каструлі повинні бути змащені перед використанням, у той час як силіконові форми не потребує додаткових масла або жирах для випічки. Це дозволяє віднести готовий продукт до здорової їжі.
2.
Використовуйте силіконові форми на всіх етапах приготування їжі. Оскільки силіконові форми для випічки міцні, ви можете використовувати помістити їх в морозильну камеру, мікрохвильову піч і навіть мити в посудомийній машині. Ви можете створити блюдо, нагріти її, заморозити його, а потім розігріти все це в тій же формі силікону.
3.
Силіконовій формі необхідна підтримка. Один з недоліків з силіконової форми для випічки є його гнучкість. Коли Ви печете, місце для випічки має бути плоским і жорстким. Це також полегшує витяг форми з духовки, як тільки ваше блюдо буде готове.
4.
Обміркуйте час випічки. Коли ви починаєте використовувати силіконові форми для випічки, важливо стежити за своїми хлібобулочними виробами ретельно, щоб відчути, як ваша духовка і посуд буде реагувати. Деякі торти можуть готуватися швидше в силіконі, в той час як інші можуть зайняти трохи більше часу, щоб стати коричневими.
5
Легке витягання. Після того як торт буде зроблено, ви будете вражені тим, наскільки легко зняти з форми. Просто струсніть силіконову форму і випічка вислизне з форми.