Автор Тема: Великодній стіл  (Прочитано 12927 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Marhoscha

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 172
  • Поблагодарили: 132 раз
  • Репутація: +54/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Mirra
Re: Великодній стіл
« Reply #68 : 17 Квітень 2019, 21:08:00 »
І я їла з м'ясом, дуже смачно.
Мені розказували рецепт  то такий як кількома сторінками раніше писали дівчата, але там ще додавали смалець і м'ясо туде йде свинина порізана на куски, і все разом запікається в формі типу гусятниці.
Кто счастлив сам, другим зла не желает.
 
Сказали спасибо: Ulana

Offline Miroslava85

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Поблагодарили: 59 раз
  • Репутація: +17/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 6років, 1рік
  • Ваше справжнє ім’я: Мирося
Re: Великодній стіл
« Reply #69 : 18 Квітень 2019, 18:23:12 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Ех час летить уже ця тема актуальна!!! Дівчата, знаю, що в деяких районах області готують "Начинку". Колись співробітники вгощали. Може хтось рецептом поділиться !!?? d100
Чоловікова бабуся колись готувала на Великдень, а тепер і я щороку готую за її рецептом. Ця начинка готується з гов'яжої печінки. Ось рецепт на велику гусятницю:
Три батони порізати кубиками десь 1см×1см і засушити ( підготувати заздалегіть).Скропити ці кухарі гарячим кип'яченим молоком (1,5л). Додати тушену на маргарині (200г) цибулю. Коли це все трішки остине додати мелену печінку (600г), давлений часник, сіль, перець і збиті яйця (6-8шт).Все гарно перемішати.Гусятницю змастити смальцем,  викласти в неї це все і в духовку, розігріту до 180° приблизно на годину.
Кукурудзяної начинки ніколи на жаль не пробувала.
 
Сказали спасибо: Ulana

Offline Я_Любочка

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 141
  • Поблагодарили: 282 раз
  • Репутація: +53/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Світлана і Олександр
  • Ваше справжнє ім’я: Любов
Re: Великодній стіл
« Reply #70 : 19 Квітень 2019, 16:12:04 »
чула , що з фаршем роблять ще нАчинку
 


Offline olga_mark

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +0/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Ярослав, 6 років
  • Ваше справжнє ім’я: Ольга
Re: Великодній стіл
« Reply #71 : 11 Липень 2019, 18:59:36 »
Ми до святкового столу завжди коптимо щось. То рибу, то м'ясо. Тепер навіть стали пробувати сир. Проте треба ще попрацювати над кінцевим смаком, бо одного разу буквально на кілька хвилин більше витримали і вже смак не зовсім той. Готова поділитися своїми рецептами.