0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Другу шопінг відкривають на основі іменних чеків з першої поїздки, але це офіційна інформаціяХотілося б детальніше почути, чи потрібні саме іменні чеки і яким чином їх видають в Польщі
скажіть в львівському посольстві скільки буде коштувати віза хоча б на місяць шенгенська
або просто в іспанію?
35євро це ціна я так розумію по запорошенні. тобто тобі роблять запрошення і ти платиш 35 євро?
я знаю які там треба документи. а скільки тоді віза коштує, хоча б приблизно?
скажіть в львівському посольстві скільки буде коштувати віза хоча б на місяць шенгенська або просто в іспанію?
слава Богу що я сюди зайшла. мене цікавить таке. мій ато є в іспанії, зробити запрошення він не може по проблемам фінансів. я читала скільки коштує віза, то ціни тут зашкалюють. що в наших івано-франківських філіях шщо в неті. скажіть в львівському посольстві скільки буде коштувати віза хоча б на місяць шенгенська або просто в іспанію?мене дуже цікавить це питання.всім наперед дякую за консультацію.
Минулого понеділка пішли з чоловіком подавати документи на службову візу. Він по роботі, я як супровід
Дівчата в банку мені сказали що моя картка НЕ ГОДИТЬСЯ для іноземних банкоматів і терміналів ХОТЬ НА НІЙ і пише віза
Минулого понеділка пішли з чоловіком подавати документи на службову візу. Він по роботі, я як супровідВсі анкети, копії, фотографії мали.