Голосування

Я б із задоволенням спробувала страву:

Galka11 - Салат "Вітамінний коктейль"
3 (3.2%)
Galka11 - Запечений гарбузик
2 (2.2%)
Galka11 - М'ясо запечене в гарбузі "Гарбузова бочка"
17 (18.3%)
Halyna - Гарбузовий горщик
14 (15.1%)
Lapochka - Гарбузові перегони
7 (7.5%)
Lapochka - Гарбузовий "суп мудрості"  з маком
1 (1.1%)
maksim - Гарбузова каша
1 (1.1%)
maksim - "Мішечки" з гарбузовою начинкою
6 (6.5%)
natali_z - Гарбузові мафіни "Золотий човник"
5 (5.4%)
Penelope - Смачнезний суп-пюре з гарбуза
9 (9.7%)
Penelope - Веселе гарбузове печиво
0 (0%)
RomaS - Запіканка з гарбуза з яблуками
15 (16.1%)
Victorija - Кукурудзяна каша з гарбузом
1 (1.1%)
Мартусічка - Гарбузяники
5 (5.4%)
maksim - Родичі гарбузові
7 (7.5%)

Всього голосів: 92

Голосування закінчилося: 30 Вересень 2012, 18:18:25

Автор Тема: Кулінарний конкурс вересня - Вересневий ранок  (Прочитано 8773 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline horo6ayaАвтор темы

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Пропоную Вашій увазі конкурс "Вересневий ранок", який відкриє низку щомісячних кулінарних конкурсів на нашому форумі до наступного вересня. Багато наших мамусь чудові кулінари і з радістю діляться своїми рецептами. Тому я вирішила запропонувати Вам стати конкурсантами та отримати невеличкі подарунки за кожен конкурс (товари на суму 100грн в інтернет-магазині посуду posuda-nadom.com.ua). А через рік я особисто відзначу самий цікавий рецепт цінним подарунком.

Вересневий ранок

В першому, вересневому, конкурсі я пропоную Вам приготувати сніданок для своїх рідних. Обов"язковим інгредієнтом цього конкурсу буде гарбуз. Адже він придасть сил та підвищить настрій на цілий день! Я від себе запропоную Вам плачинди з гарбузом.

Плачинди з гарбузом

Нам знадобиться:
кефір - 250мл, 1 яйце, 0,5 ч.л соди гашеної оцтом, щіпка солі, 1 ст.л цукру, борошно (щоб тісто не прилипало до рук), гарбуз з цукром для начинки.

Приготування:
Замішуємо звичайне тісто на кефірі. Кількість борошна я не вказала - його потрібно стільки, щоб тісто не прилипало до рук. Кількість борошна залежить від консистенції вашого кефіру. Тісто ділимо на 4-5 однакових частин. Кожну частину розкачуємо в круг товщиною в 0,5 см. На середину тремо на крупній тертці гарбуз і посипаємо його цукром. Складаємо тісто конвертиком, розрівнюємо куточки і також підтягуємо їх до центру (виходить восьмигранник). Руками приминаємо плачинди (не перестарайтеся, щоб тісто не порвалося) і ще трохи розкочуємо качалкою. На розігрітій сковороді обсмажуємо плачинди з двох боків до апетитної рум'яної скоринки.


Набір фотографій триватиме до 23 вересня включно.
Голосування з 24 по 30 вересня.
Оголошення результатів - 1 жовтня.
Вручення - 3-10 жовтня.

Усі фото надсилайте на адресу Для того щоб побачити посилання: Register or Login]. У листі обов"язково вкажіть свій нік на форумі, назву своєї страви, детальний рецепт та звичайно додайте красиве фото. Усі учасники конкурсу отримають плюс у репутацію.

Велике прохання присилати фото необроблені у фотошопі: не треба додавати ніяких рамочок, задимлення та зірочок. Потрібне реальне фото страви.

Всі рецепти можуть бути використані для публікування в моєму кулінарному блозі (з посиланням на рецепт на мамці та з вказуванням автору рецепту).

Максимальна кількість страв від одного учасника - 3 страви

Пояснення: при рівному числі голосів, перемога присуджується тій учасниці, котра має більше повідомлень на форумі.

Всі питання задавайте поки що тут, а потім я тему почищу. Фото чекаю на почту - тут не виставляти.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6ayaАвтор темы

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #1 : 24 Вересень 2012, 11:12:40 »
Салат "Вітамінний коктейль"
автор - Galka11

Салат дуже вітамінний та корисний, оскільки містить пектин, калій, магній, кобальт, мідь, йод, цинк, хром, нікель, фтор, каротин, солі міді, заліза, фосфору, вітаміни групи В,С, Е, Д, РР, К  а також вітамін Т, який прискорює обмінні процеси в організмі.

скибка гарбуза, велике яблучко, морквина, 1-2 ст л меду, сік лимона, горішки та ізюм за бажанням

Гарбуз та яблуко обчистити від шкурки. На  тертці для корейської моркви натерти гарбуз, яблучко, моркву. Потерте яблуко скропити лимонним соком. До моркви я додала кілька крапель олії, для кращого засвоєння каротину. Все змішати, полити медом та посипати горішками та ізюмом. Смачного!!!


Запечений гарбузик
автор - Galka11

один маленький гарбузик, або скибка великого гарбуза, кілька помідорок, 2 зубчики часничку, невеличка морквина

Моркву нарізати невеличкими кубіками, та пасерувати на сковорідці до напівготовності. Гарбуз почистити та порізати на великі кубіки. Помідорки обшпарити кипятком, зняти шкурку та розрізати на четверо. Все змішати в жаростійкій посудині, скропити олією та помістити в розігріту до 180С духовку. Пекти близько 30-45 хв, все залежить від духовки та порції яку ви зготували. Готовність гарбуза перевіряю зубочисткою, коли він мякий і зубочистка легко проходить то гарбуз спечений.


М'ясо запечене в гарбузі "Гарбузова бочка"
автор - Galka11

невеличкий гарбуз, 500 г свинини чи телятини, 1 морквина, 1-2 цибулини, 3-4 зубчики часничку, 3-4 ст л сметани, сіль, перець, лавровий лист, зелень, мука, олія

З гарбуза зрізати шапочку та почистити серединку від насіння та м'якоті. М'ясо нарізати невеличкими шматочками, посолити, поперчити та залишити на кілька хвилин. Посипати мукою, перемішати та обжарити на великому вогні до румяної скоринки. Перекласти до каструльки, додати цибульку нарізану кільцами та потерту моркву. Приправити лавровим листком, горошками духмяного та чорного перчику. Додати трошечки води та олії, довести до напівготовності та додати сметану. Тушкувати поки м'ясо не стане м'яким. Потім все перекласти до гарбуза, накрити шапочкою і поставити запікати в духовці при температурі 180С. Запікати доти поки гарбуз не зів'яне та не стане м'яким. Наприкінці запікання додати вичавлений часник та порублену зелень. Спечений гарбуз обережно перекласти на тарілку та подавати до столу гарячим.


Гарбузовий горщик
автор - Halyna

В дощовий вересневий ранок найкраще після сімейних обіймів зігріває смачний і поживний сніданок!

Гарбуз помити, витерти , обрізати вершечок, який слугуватиме кришечкою, а середину вичистити, щоб туди можна було покласти начинку. Можна гарбуз зсередини помазати оливковою олією і поставити на хвилин 40в духовку (темп. 180) трошки запектися.

За цей час приготувати інші інгредієнти:
м"ясо ( в мене молода телятина, але можна будь яке), почитити від плівок нарізати кубиками, обсмажити на сковорідці хвилин 10-15 з цибулею і морквою (додати сіль, спеції за власним бажанням). Почистити картоплю і порізати її кубиками.

Дістаємо наш гарбуз і кладемо в нього шар підготовленого м"яса, потім картоплю, зверху знову м"ясо, я клала ще зелений молодий горошок, ще можна класти цвітну капусту, гриби, кабачки, що у Вас є в наявності. І в духовку (зверху закриваємо шапочкою, яку ми обрізали з гарбуза, можна з самого верху нетерти сиру і закрити фольгою.

Я в свій горщик ще трохи доливала водички, можна заливати соусами (варіації теж різні - сметана і томати, наприклад, залежить, що Ваша сім"я любить).


Гарбузові перегони
автор - Lapochka

Усім відомо, що гарбуз - це смачний і корисний овоч. В моїй сім'ї чоловіки не дуже його полюбляють,  а от випічка з "королем" овочів в нас іде "на ура". Зокрема, пропоную вам до сніданку приготувати  мафіни (в перекладі з англ. moufflet - м'який хліб, міні-кекси), рецепт яких з'явився в результаті моїх експерементів з тих продуктів, що були в холодильнику. Такі кекси  виходять дуже ніжні  та духмяні, ароматна гарбузова нотка надає їм незабутній відтінок.

гарбуз без шкірки 300 г., борошно 300 г, яйце 1 шт, молоко 150 г., цукор 150 г, 1 пакетик ванільного цукру, масло 100 г., розпушувач 1 ч. л., сіль на кінчику ножа, кориця 1 ч.л. ( за бажанням, на фото без кориці).

Очищений гарбуз нарізаємо на шматочки, ставимо в тарілку, закриваємо кришкою або харчовою плівкою і готуємо у мікрохвильовці, поки не стане м'який (якщо немає мікрохвильової, можна запекти в духовці). Із мякого гарбуза робимо пюре (можна потовкти вилочкою або за допомогою блендера). Масло кімнатної температури (трішки підтоплене)  розтираємо з цукром, додаємо ванільний цукор, корицю,  щіпку солі і яйце, перемішуємо. Вливаємо молоко і добре збиваємо масу за допомогою міксера або вручну вилочкою. Муку перемішуємо із розпушувачем і порційно вводимо в тісто. Все добре збиваємо і додаємо гарбузове пюре (лишній сік злити). Змащуємо формочки (якщо силіконові, то не потрібно змащувати) і  викладаємо тісто на 3/4 від обєму формочок. Випікаємо при температурі 180 градусів 30-40 хвилин (готовність провіряємо зубочисткою). Мафінчики мають гарно піднятись.


Гарбузовий "суп мудрості"  з маком
автор - Lapochka

Ось нарешті дочекалась я осені, гарбузового періоду і тепер можу часто готувати свій один з найулюбленіших і незвичайних супів. Хочу поділитись його рецептом з вами, і хоч прийнято супи подавати на обід, ми його із задоволенням їмо і зранку!  Родом цей оригінальний суп з Америки,  володареві рецепту пощастило відшукати його в скрині своєї бабусі і там було написано, готувати цю страву потрібно хоч раз на тижденьдля поліпшення пам'яті. І дійсно, суп недарма назвали супом мудрості, адже його інгрідієнти стимулюють вироблення амінокислот в організмі, що сприяє активізації роботи мозку. Тому такий суп особливо рекомендують дітям, студентам і людям похилого віку. До чарівних властивостей супу можна відноситись по-різному, але його чудові смакові якості не залишають сумнівів. Наваристий, густий, ситний, він сподобається всій сім'ї і навіть тим, хто не їсть гарбуз, адже його в супі не відчувається, і, безумовно, піде на користь!

2 ст. ложки олії; 200-250 г яловичини (тільки яловичина і без лишнього жиру); пару ст.ложок борошна, 2 ст. ложки маку; 1 велика цибулина; 3-4 середні картоплини; 2 моркви; 4 ст. ложки гарбуза;  2 ст. ложки порізаної петрушки; 1 літр води; сіль і перець, лавровий лист за смаком.

Приготування: розігріти  олію на сковороді, порізану шматочками яловичину обваляти в борошні і  зарум'янити в олії. Перекласти м'ясо в каструлю, а в сковороді обжарити цибулю (я окрему протушую). Потім перекласти її разом з олією в  каструлю, додати, нарізані картоплю (кубиками), моркву (соломкою чи потерту на тертці), гарбуз (дрібно порізаний або потертий на тертці), мак,  лавровий лист, петрушку і налити води та не забути посолити, поперчити. Готувати на маленькому вогні десь півтора години (з моменту як ви поставили на плитку), постійно помішуючи і доливаючи води по мірі необхідності. В кінці приготування за бажанням розтерти все ступкою для картоплі, заливши м'ясо шматками, але оскільки моя малеча любить ловити картопельку в супі, я його не розтираю.


Гарбузова каша
автор - maksim

1 кг гарбуза, 2/3 склянки рису, 2 склянки води або молока, 2-3 ложки сметани 30 %, сіль, мелений імбир

Гарбуз мию, обчищаю від шкірки й нарізаю невеликими шматочками
Кладу шматки гарбуза в чавунець або сотейник, заливаю водою або молоком, довожу до кипіння, солю або додаю цукру й варю до м'якості (5-7 хвилин), після чого товчу просто в начинні, не знімаючи з вогню.
Всипаю рис, перемішую й варю все разом на середньому вогні ще 10-15 хвилин. Рис попередньо промиваю і варю до напівготовності.
Кашу, заправляю сметаною, за потреби досолюю, додаю імбир. Можна для отримання пікантного смаку покласти жменьку родзинок.
Доводжу до кипіння, зменшую вогонь і варю 5 -7 хвилин, щоб каша загусла. Знімаю з вогню, перекладаю кашу в гарний посуд і гарячою подаю до столу. Проте якщо дати їй настоятися 10-15 хвилин, вона буде ще смачнішою.

Поради:
Для солоних каш треба вибирати не дуже солодкий гарбуз. Щоб він швидше зварився, його перед приготуванням слід порізати дрібними шматочками. За бажанням гарбуз можна варити не у воді, а в молоці, тоді смак каші буде ще більш вершковим.

У таку кашу можна покласти не лише родзинки. Досить смачний варіант можна отримати, якщо вкинути в неї  запарений окропом (10 хвилин) і порізаний шматочками чорнослив. Або наприкінці вкинути у кашу пів баночки кукурудзи.

Каша дуже смачна і корисна, як для дітей, так і для дорослих. Всім смачного...


"Мішечки" з гарбузовою начинкою
автор - maksim

3 склянки муки, 1 склянка сметани, 1 пачка маргарини, 30 грам дріжджів

Дріжджі розробити в сметані. Замісити разом з мукою і маргарином. Поставити на 1-2 години, щоб тісто підросло. Розтачую тісто, нарізаю квадратики, всередину квадратика ставлю начинку, і формую мішечки. Щоб вузлик міцно тримався при випічці, можна його перемотати грубим шовковим шнурочком, обмотати в кілька раз. Випікати до золотистого кольору, вибрати і гарячими посипати цукор-пудрою.

Начинка:
Гарбуз мию, обчищаю від шкірки й нарізаю невеликими шматочками. Кладу шматки гарбуза в чавунець або сотейник, заливаю водою або молоком, довожу до кипіння, додаю цукру й варю до м'якості (5-7 хвилин), після чого товчу просто в начинні, не знімаючи з вогню.

Тісто дуже легке в приготуванні, до нього підходить будь-яка (солодка) начинка. До моєї випічки дуже доречним буде гарбузовий сік. У гарбузі багато каротину, що сприяє нормальному обміну речовин, росту нових клітин, підтримці міцності кісток і зубів. Тому потрібний для уповільнення процесів старіння. У такому напої міститься дуже рідкісний вітамін Т, завдяки якому утворюються тромбоцити - клітини крові, що зупиняють кровотечу. Тому сік корисний тим, хто має проблеми з кровоточивістю, наприклад, ясен. Гарбуз - чемпіон серед овочів за вмістом заліза, у гарбузовому соку
багато цинку. Так як найкращий ефект гарбузовий сік дає у поєднанні з морквяним та яблучним фрешами я розвожу його в пропорції 1:1:1.

Отже, для отримання цього чудового напою, мені потрібно:
2 яблука, 1 морква, скибка гарбуза

Пропускаю всі інгредієнти через соковижималку і все напій готовий. Сік дуже смачний і корисний. Пийте на здоров'я!!!


Гарбузові мафіни "Золотий човник"
автор - natali_z

200г очищеного та порізаного дольками гарбуза викладаємо на змащену олією форму для запікання посипаємо щіпкою кориці, імбирю, ванілі, 100г цукру та запікаємо приблизно 1 годину - до повного розмякшення гарбуза та карамелізації сиропу.
Із запеченого гарбуза (разом з сиропом, що утворився) готуємо пюре, охолоджуємо.
Додаємо 1 яйце (білок збиваємо у піну), 50г олії, 0,5ч.л. соди погашеної оцтом, 0,5 стакана муки або трошки більше - тісто повинно бути таке, як густа сметана. Готове тісто викладаємо в формочки для мафінів (до половини), втикаємо "вітрило" із дольки кисленького яблука. На кожну дольку зверху кладемо трошки меду (приблизно чверть чайної ложки) для карамелізації яблучного "вітрила". Запікаємо 15-20 хв. до готовності, даємо охолонути 5хв. та виймаємо з формочок.

Подаємо охолодженими до чаю чи кави.

Смачного!!!


Смачнезний суп-пюре з гарбуза
автор - Penelope

700гр гарбуза, 500 гр курячих грудок, 2 середньо-великі картоплини, 2 моркви, пів середньої цибулини, 50 гр твердого сиру, 3 зб часнику, 2 ст л  соку лимона, 1 ст л вершкового масла, 5 шматочків батона, сіль, перець, лаврове листя, зелень: петрушка, кінза

1. Ставимо варити бульйон з курячих грудок, додавши грам 600-700 води, солі, перцю і лаврове листя ( на 15-20хв)
2. Чистимо всі овочі. Цибулю  ріжемо півкільцями. Картопля не грубою соломкою, моркву на тертці, гарбуз середніми кубиками.
3. В глибоку сковорідку налити трохи олії, обсмажити злегка цибулю, туди ж вершкове масло, морква та картопля. Обсмажуємо ще хвилину. Додаємо гарбуз, грам 100 курячого бульйону, закриваємо кришкою й тушкуємо хвилин 25 до готовності овочів
4. За цей час тремо сир, ріжемо кубиками курячі грудки, подрібнюємо зелень. Далі ріжемо кубиками батон і обсмажуємо його в маленькій кількості олії, додавши в кінці подрібнений зубчик часнику.
5. Додаємо до овочів залишки процідженого бульйону і даємо прокипіти пару хвилин. Подрібнюємо все блендером. Додаємо сік лимона, тертий сир, подрібнені залишки 2-х зб часнику, курку кубиками, солимо, перчимо, перемішуємо і даємо закипіти!
Перед подачею додати зелень і сухарі


Веселе гарбузове печиво
автор - Penelope

гарбуз - 250-300 гр., сметана - 250-300 гр., борошно - 3 склянки, цукор - 1 склянка, вершкове масло - 120 гр., сода - 0,5 ч.л., 1 яйце

Гарбуз (можна заздалегідь) порізати на шматочки і запекти в духовці. Потім розім'яти виделкою в пюре, остудити.
Цукор розтерти з яйцем, додати вершкове масло (розтопити заздалегідь і охолодити) і сметану. Потім додавати гарбузове постійно помішуючи. Додати соду, що гаситься оцтом.
Додати борошно в суміш, теж поступово і помішуючи. Замісити тісто (воно може трохи липнути до рук). Дати тісту відпочити в жарчовій плівці.
Розкатати тісто з невеликою кількістю борошна (зверніть увагу - тісто не повинно прилипнути до поверхні) товщиною приблизно 0,5 см. Вирізати фігурки формочками.
Утворені фігурки викладати на змащене вершковим маслом деко і випікати при 200 градусах до золотистого кольору (у мене виходить 10-13 хвилин в залежності від висоти розташування дека)​​.
Смачного!


Запіканка з гарбуза з яблуками
автор - RomaS

1 кг очищеного і нарізаного крупними кубиками гарбуза, 100 г  манної крупи, 3 ст. л. муки, 500 г сиру ніжної консистенції без грудочок, 8-10 (1 кг) крупних кислих яблук, 2 яйця, 3 ст. л. мелених білих сухарів, 4–6 ст. л. цукру, 1 пачка ванільного цукру, 1,5 ст. л. меленою кориці, 100 гр ізюму (за бажанням), сік 1/2 лимону, вершкове масло для обмазки форми, панірувальні сухарі для обсипання форми

Зваріть гарбуз до м’якості, але не переваріть. Відкиньте зварений гарбуз на друшляк і зцідіть всю рідину.
Змішайте 2-3 ст. л. цукру і манну крупу. Розімніть гарбуз з цією сумішшю, прагнучи не допустити утворення манних грудочок. Дайте постояти 20 хвилин, щоб манка розбухла.
В окремий посуд видушіть трохи лимонного соку. Почистіть яблука і покришіть їх шматочками середньої величини в цей посуд. Періодично перемішуйте яблука з лимонним соком, щоб вони не потемніли.
Форму для випікання  щедро змастіть вершковим маслом і обсипте панірувальними сухарями.
В гарбузову масу додайте ванільний цукор, 1 яйце, 3 ст. л. муки і 3 ст. л. мелених білих сухарів.
Потушкуйте яблука декілька хвилин на сухій розігрітій сковорідці, щоб вони стали м’якими, але не розповзлися.
Викладіть гарбузову масу у форму рівним шаром. Посипте 0,5 ст. л. кориці.
Покрийте гарбузову масу шаром яблук. Посипте яблука 1 ст. л. кориці.
Візьміть яйце, що залишилося, і відокремте жовток від білка. Білок покладіть в холодне місце. Розітріть сир з 2-3 ст. л. цукру і жовтком.
Білок збийте в міцну піну і додайте в сирну масу. Додайте до сирної маси ванільний цукор, ізюм (за бажанням) і обережно, але ретельно все перемішайте.
Викладіть сирну масу на яблука і відразу ж відправляйте в духовку. Випікайте 25 хвилин в розігрітій до 200°С духовці.
Дайте запіканці охолонути, прикрасьте за бажанням  і подавайте до столу.


Кукурудзяна каша з гарбузом
автор - Victorija

500 грам гарбуза, 5 ст.л кукурудзяної крупи, 1,2 л молока, 0,5 ч.л солі, 3 ст.л цукру, 1 груша, 1 яблуко

Гарбуз почистити і порізати невеликими кубиками, залити 1 стаканом води, при википання воду доливати. Варити до готовності. Злити воду, яка залишилася та залити молоком, додати крупу, сіль, цукор. після того, як закипить додати порізані кубиками яблука та грушу . Все зварити до готовності в кінці збити блендером до однорідної маси і дати поваритись ще 5 хв.


Гарбузяники
автор - Мартусічка

З вечері у мене залишилося картопляне п"юре, і зранку щоб довго не думати, що приготувати на сніданок, я вирішила зробити картопляники, а так щоб вони щей були корисними і надали нам сили на цілий день додала туди гарбуза, получилася така смакота!!!!!! от і назва Гарбузяники

Відварена картопля - 6шт., гарбуз - 200гр, борошно - 3-4 ст.л., яйце - 1 шт., твердий сир, сіль, перець, олія

Гарбуз трем на крупній терці і змішуєм з картоплею, яйцем, борошно додаєм поки не буде липнути сильно до рук , сіль, перець до смаку. Робимо з тіста котлетки і обжарюємо з обох сторін, можна також запекти в духовці. Зверху натираєм твердий сир і прикрашаєм овочами.  Швидко і смачно!!!!


Родичі гарбузові
автор - maksim

1/4 невеликого стиглого гарбуза, 6 середніх картоплин, 8-10 маленьких морквин, фасоля, сіль, свіжа м'ята, свіжий базилік, карі-порошок, перець, оливкова олія

Гарбуз обчищаю від шкірочки і нарізаю шматочками розміром 4*4 см.
Картоплю ретельно мию (краще за допомогою щіточки).
Не обчищаючи її, розрізаю  кожну на 4-6 частинок.
Моркву так само ретельно мию, за потреби очищаю.
Фасолю помити, зварити і посолити.
Зелень мию й січу.
У пательні розігріваю олію.
Третину зелені розтираю з сіллю й парою крапель олії.
Викладаю в пательню. Викладаю туди спочатку гарбуз, за 10 хвилин - моркву й картоплю. Картоплю і моркву попередньо можна потушити в чугунці. Солю, додаю спеції і смажу на середньому вогні до готовності
15-20 хвилин, в кінці посипаю фасолею і зеленню.
Якщо у вашій родині не водиться затятих вегетаріанців, а навпаки, всі м'ясоїди, то просто потрібно у страву додати курячі крильця чи свинячі реберця. Крильця покласти одночасно з морквою та картоплею, оскільки вони смажаться дуже швидко.  Все готове!
Моя сім'я з великим задоволенням завжди смакують цю страву.

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6ayaАвтор темы

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #2 : 24 Вересень 2012, 11:15:55 »
Запрошую всіх до смачного голосування!!!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 


Offline sanja

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3394
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +646/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: оксана
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #3 : 24 Вересень 2012, 11:18:16 »
проголосувала за страву з точки зору, що би з'їла моя дитина - тобто де найлегше зашифрувати той гарбуз)))
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Ірчик з Франківська

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3951
  • Поблагодарили: 34 раз
  • Репутація: +459/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Валерія, 10 років, Денис 7 роки
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #4 : 24 Вересень 2012, 11:21:14 »
я б все спробувала!!!! Важким буде вибір!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline хуліганка

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2226
  • Поблагодарили: 244 раз
  • Репутація: +251/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галка
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #5 : 24 Вересень 2012, 11:26:25 »
Я ніколи в житті не куштувала гарбуз d112 Хотілося б усе скуштувати,жаль вибрати можна тільки 1 страву
 

Offline Lapochka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1310
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +189/-0
  • Треба вміти перегортати нову сторінку життя
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: 9 років
  • Ваше справжнє ім’я: Ольга
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #6 : 24 Вересень 2012, 11:30:30 »
так, шкода, що не можна за пару страв голосувати, а лиш одну треба вибирати d143  але класно, що немає авторів, так буде найчесніше! я вже теж проголосувала (звичайно не за свою страву) z4
 

Offline Penelope

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3720
  • Поблагодарили: 30 раз
  • Репутація: +568/-1
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Синочок 03.12.2010
  • Ваше справжнє ім’я: Анна
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #7 : 24 Вересень 2012, 11:40:57 »
І я вже проголосувала за страву, яку  не терпиться приготувати з гарбузика :)
 

Offline horo6ayaАвтор темы

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #8 : 24 Вересень 2012, 12:38:56 »
дівчата, вийшли перебої в почті і загубився один рецепт.. щойно його додала!! на протязі цього дня ви зможете змінити свій голос!!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Мар*янушка

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2133
  • Поблагодарили: 34 раз
  • Репутація: +462/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Мар'яна
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #9 : 24 Вересень 2012, 12:55:41 »
і я проголосувала, ніяк не могла вибрати за кого - всі рецепти такі цікаві...  :*
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

хто сказав, що з появою дітей життя закінчується... Моє життя тільки починається - я граю в м"яч, малюю, дивлюся мультики... У мене попереду дитячий садок і перший клас,перше кохання, випускні іспити... І я ЩАСЛИВА!!!!!!!!!
 

Offline Черрі

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 5022
  • Поблагодарили: 17 раз
  • Репутація: +608/-0
  • Фотограф
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: дві донечки
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #10 : 24 Вересень 2012, 13:25:57 »
я в шоці  d107 така краса  d107 дівчатка ви такі кулінари!!!!!!!!! я в захваті - ви не тільки смакоту приготували а ще й компоиції для фото придумали - молодці!!!!!!!я аж не знаю за кого голосувати  d112
 

Offline tuchka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1210
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +201/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #11 : 24 Вересень 2012, 15:05:34 »
І я проголосувала  d41 Такий смачний конкурс
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline олеся п

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1078
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +166/-0
  • щаслива)
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: олеся
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #12 : 24 Вересень 2012, 16:27:22 »
ой,то голодному нема чого в цю темку заходити,бо вже в животі бурчить :8
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
врятуємо життя василині Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Мартусічка

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1313
  • Поблагодарили: 15 раз
  • Репутація: +135/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Саша, Владочка
  • Ваше справжнє ім’я: Марта
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #13 : 24 Вересень 2012, 16:40:56 »
я теж проголосувала, наші мамочки просто супер кухарки

(кликните для показа/скрытия)

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline natali_z

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3047
  • Поблагодарили: 10 раз
  • Репутація: +652/-0
  • історію творимо МИ!!!!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Дмитрик 5 років, Тамарочка 11 років
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #14 : 24 Вересень 2012, 17:30:57 »
Проголосувала. Всі рецепти - з творчим задумом, корисні і смачні та красивіz4 Думаю, багато чого і собі спробувати, поки гарбузова пора... d26
"Миловарня Димко" - відкриваючи природнє в собі...

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline orlina

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1284
  • Поблагодарили: 195 раз
  • Репутація: +334/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #15 : 24 Вересень 2012, 21:19:17 »
Чудові рецепти! А фотграфіїї просто супер!!! Важко дався вибір, але я таки проголосувала! Успіху!
 

Offline ND_EVA

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 172
  • Репутація: +49/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Надія
Re: Кулінарний конкурс - Вересневий ранок
« Reply #16 : 25 Вересень 2012, 00:26:15 »
я теж проголосувала!
хочеться також відмітити організатора цього конкурсу Валентинку, яка дуже гарно придумала, що голосуємо саме за рецепти і не знаєм де чий  d124