Автор Тема: Креми для тортів  (Прочитано 29913 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline мамуся Анастасійки

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2019
  • Поблагодарили: 532 раз
  • Репутація: +411/-3
    • Награды
Re: Креми для тортів
« Reply #17 : 03 Червень 2011, 22:39:26 »
Цитувати
Люба,а ось цей заварний і є мій улюблений крем. Масла в ньому не чути майже. А ще люблю крем від тіраміссу на домашньму маскарпоне з яйцями,ну і крем-брюле-натуральні охолоджені вершки взбиті з вареним чи сирим згущеним молоком.
Натуся-8791 напишіть детально про ці креми як ви їх робите.І як робите шоколадну глазурь.Якщо маєте ще якісь цікаві тортики і кремики,то пишіть тут,а ми вже будемо вчитися у вас d100
 

Offline Ксюшик

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1796
  • Поблагодарили: 169 раз
  • Репутація: +317/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Маринка, Алінка
  • Ваше справжнє ім’я: Оксана
Re: Креми для тортів
« Reply #18 : 04 Червень 2011, 20:12:20 »
Натуся-8791 , хочу подякувати за нформацію. + в репутацію за те що поділилися :*
 

Offline Natalis

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 161
  • Поблагодарили: 3 раз
  • Репутація: +25/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Богдан та Роман
  • Ваше справжнє ім’я: Наталія
Re: Креми для тортів
« Reply #19 : 19 Вересень 2011, 14:19:45 »
Натуся заварний крем за вашим рецептом прсто супер! Спробувала зробити - і в захваті масла практично не чути і головне що не потрібне борошно! Від мене теж +1 z4
 


Offline tanuxa

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 7986
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +274/-3
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Креми для тортів
« Reply #20 : 21 Вересень 2011, 21:34:01 »
Цитувати
тіраміссу на домашньму маскарпоне з яйцями,
а такий рецептик можеш дати

 

Offline tanuxa

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 7986
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +274/-3
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Креми для тортів
« Reply #21 : 21 Вересень 2011, 21:34:54 »
І рецепт якоїсь класної шоколадної помадки

 

Offline Natalo4ka-vit

  • Організатор СП!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 1697
  • Поблагодарили: 238 раз
  • Репутація: +241/-1
  • Самый большой подарок от БОГА - это наши дети!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Віталік
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Креми для тортів
« Reply #22 : 01 Березень 2012, 21:32:52 »
Дівчата, підкажіть!!!!! їла дуже смачний тортик з сирним кремом, але смак сиру був, але ні крупиночки не було відчутно. підкажіть рецептик такого крему для торта. Дякую
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Замуж надо выходить по-молодости, по-глупости, по большой любви или по залёту. Потому что повзрослеешь, поумнеешь и поймёшь, что идеальных людей нет, а не идеальный тебе не нужен.

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Таїсія

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 152
  • Поблагодарили: 11 раз
  • Репутація: +96/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катінька
  • Ваше справжнє ім’я: Таїсія
Re: Креми для тортів
« Reply #23 : 10 Березень 2012, 22:21:41 »
Творожно-зефірна маса

Наталя. а ти пробувала збивати сир в комбайні, отримуєм однорідну масу.

 А  я пропоную  таку творожно-зефірну масу :
Нарізаний зефір - 400гр  заливаєм вершками (33 % ) - 200 мл - і в мікрохвильову   на 2 хв. Добре все вимішати і в  морозілку на 15 хв. Потім добавляєм творог і  все збиваєм блендером або в комбайні. Ставим в холод  на  30  хв.
 

Offline nakladjuk

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 264
  • Поблагодарили: 20 раз
  • Репутація: +121/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максимчик 8 рочків, Євочка
  • Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Re: Креми для тортів
« Reply #24 : 23 Березень 2012, 08:04:14 »
Сирний крем

350-400 грам сметани
1 пачка згущувача до сметани( я завжди беру "смета")
400 грам сиркової маси (можна будь-яку, солодку і не солодку...) (можна сир перемол.в блендері)
170 грам цукрової пудри( якщо сиркова маса солодка, то беремо тільки 100 грам пудри)
сметану збиваємо з пудрою і згущувачем
додаємо сирну масу і знову збиваємо до однорідної консистенції
Цей крем виходить кисло-солодкий,тому торти з ним не нудкі. Він гарно підходить до різних бісквітів і з додаванням різних фруктів!!!
 
Сказали спасибо: galtschonok

Offline Kvi.Tochka

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 113
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +28/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галина
Re: Креми для тортів
« Reply #25 : 08 Листопад 2012, 23:25:28 »
Цитувати
Сирний крем
Дуже люблю такі креми !!! Дякую за рецептик))
 

Offline horo6aya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Креми для тортів
« Reply #26 : 01 Січень 2013, 19:56:54 »
Шоколадна глазур

Ця глазур не містить ні сметани, ні масла, еe не потрібно варити, еe можна наносити не поспішаючи, адже вона не застигає моментально, випічка може бути гарячою або абсолютно остигнула, це не має ніякого значення!

Нам знадобиться:
какао-порошок (ложки без гірки) - 3 ст. л.; цукрова пудра (ложки без гірки) - 3 ст. л.; крохмаль картопляний (ложки без гірки) - 1 ст. л.; вода (кип'ячена, крижана) - 3-4 ст. л.


Приготування:
Какао-порошок, цукрову пудру і крохмаль змішати і просіяти в суху миску. Додати воду (я попередньо охолодила воду в морозильній камері хвилин 20), перемішати до однорідної маси. Я використовувала 3 столові ложки води, і глазур вийшла досить густою, майже не текла, на фото це видно. З заявленої кількості продуктів вийшло глазурі, достатньою для покриття 8 капкейків.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Метелик

  • Щаслива, тому що двічі мама !
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3831
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +727/-0
  • До мене тільки на ти!
    • Місце, де я творю!
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Креми для тортів
« Reply #27 : 02 Січень 2013, 13:23:34 »
Валічка а в тебе тут такий апетитний кекс на фото, ти десь викладала його рецепт? :8
Мій блог Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6aya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Креми для тортів
« Reply #28 : 02 Січень 2013, 13:33:36 »
Танічка, він тут: Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Совушка

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 0
  • Поблагодарили: 10 раз
  • Репутація: +2/-0
  • До мене - на ТИ! )))
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ліля
Re: Креми для тортів
« Reply #29 : 02 Січень 2013, 13:43:32 »
Валюша, ти пишеш, що твоя шоколадна глазур не застигає моментально. Але взагалі то вона застигає, якщо так, через скільки часу вона застигає? Потім не чіпається до рук?
 

Offline horo6aya

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Re: Креми для тортів
« Reply #30 : 14 Січень 2013, 11:08:08 »
ой, Лілічка.. я давно робила той кекс.. те, що застигає в принципі - це навіть на фото видно.. через скільки і чи чипляється - не можу сказати.. не пам"ятаю..  :(
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Olinka

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 122
  • Репутація: +38/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анастасія
  • Ваше справжнє ім’я: Ольга
Re: Креми для тортів
« Reply #31 : 14 Січень 2013, 18:32:21 »
а мені найбільше подобається крем із пудингу. я ним перемащую коржі бісквітні. чоловік і донечка смакують і просять ще  d41

Пудинговий крем

Нам потрібно:
- 2 упаковки пудингу (краще брати однакові але можна і поекспериментувати із смаками)
- 0,5л води (молока, соку домашнього розбавленого з водою, кави заварної розбавленої з водою) - на вибір
- 1-2ст.л. цукру (можна і більше)
- масло - 400 грам
Приготування:
1. Беремо посудину з товстим дном, наливаємо у неї 250мл води і ставимо на вогонь, щоб закипіла.
2. У другу половину холодної води (250мл) висипаємо 2 упаковки пудингу і все гарно розмішуємо.
3. Коли вода у каструлі закипіла, додаємо 1-2ст.л цукру (можна і більше) і виливаємо суміш з пудингом.
4. Потрібно весь час помішувати (краще дерев"яною ложкою) і як тільки маса стає густою і однорідною (вона дуже швидко гусне) - забираємо з плити і кладемо щоб трішки остила. Має бути ледь теплою.
5. Поки наш пудинг остиває, збиваємо масло міксером,щоб не було кумочків. До масла додаємо остивший пудинг і все разом гарно збити міксером до однорідної маси. При потребі можна додати пудру цукрову.
6. От і все, крем готовий. До крему за бажанням можна дати горіхи, курагу, шоколад.
7. Крему получається досить багато але він не є дуже жирним.
Я цей крем весь викладаю на 1 корж, кладу в холодильник щоб загус і зверху поливаю шоколадом.
Можна перекладати ним і декілька коржів, хто як любить.
СМАЧНОГО!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Совушка

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 0
  • Поблагодарили: 10 раз
  • Репутація: +2/-0
  • До мене - на ТИ! )))
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ліля
Re: Креми для тортів
« Reply #32 : 20 Січень 2013, 01:56:12 »
Заварний крем

0,5 л молока
3-4 ст. лож. муки чи крохмалу
1-2 яйця (якщо при виготовленні коржів залишаються білки, то можна і їх дати)
1 ст. цукру (можна більше, залежно наскільки хочете мати солодкий крем)
200-300 гр масла


400 мл молока кип"ячу і тоді кидаю цукор і даю, щоб воно почало кипіти. Тим часом, поки чекаю, що закипить молоко, роблю таке - решту, тобто 100 мл молока, збиваю з крохмалем чи мукою і тоді сюди ж додаю збиті яйця. Все разом (молоко, яйця і крохмал/борошно) добре перемішую і як тільки закипає наші 400 мл молока з цукром, то сюди виливаю (лию тонкою струйкою) суміш з яйцями і крохмалем/борошном. Тепер саме головне стояти біля цього і практично постійно помішувати, поки не загусне і головне щоб це все робилось на маленькому вогні!!! Як загусне і булькне кілька раз, відставляю, щоб остигло. Як остигне, то збиваю  добряче масло, і  по ложці кидаю цю молочну суміш. Як всю суміш зіб"ю з маслом - крем готовий.
 

Offline vidminnuza

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 238
  • Поблагодарили: 24 раз
  • Репутація: +30/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: надя
Re: Креми для тортів
« Reply #33 : 24 Січень 2013, 22:04:34 »
Совушка, спасибі за крем, все получилось!