0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
КРЕМ з йогуртом.Йогурт (бажано з смаком персика і абрикоса, з іншими смаками не такий)сир "Маскарпоне" (але я брала звичайний сир, мені навіть більше так смакує) збиваємо у блендері разом із йогуртом до однорідної маси. Три білки биваємо до пишної маси, і додаємо до сирно-йогуртної маси.Желатин (велику упаковку) розводимо гарячою водою, кладемо аби застив, коли добре застине розігріваємо і виливаємо в масу, постійно збиваючи міксером. Ось і крем готовий. Спробуйте не пожалкуєте, хто з моїх рідних і знайомих пробував, усі у захваті, крем виглядає як пташине молоко.
Голдесса польський
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]КРЕМ з йогуртом.Йогурт (бажано з смаком персика і абрикоса, з іншими смаками не такий)сир "Маскарпоне" (але я брала звичайний сир, мені навіть більше так смакує) збиваємо у блендері разом із йогуртом до однорідної маси. Три білки биваємо до пишної маси, і додаємо до сирно-йогуртної маси.Желатин (велику упаковку) розводимо гарячою водою, кладемо аби застив, коли добре застине розігріваємо і виливаємо в масу, постійно збиваючи міксером. Ось і крем готовий. Спробуйте не пожалкуєте, хто з моїх рідних і знайомих пробував, усі у захваті, крем виглядає як пташине молоко.Мар"яна,а йогурт питний має бути чи ні. І які приблизно пропорції сиру і йогурту?