26 Травня 2015, 14:30:33 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?

Увійти

Новини:
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Допоможемо бійцям в АТО:
маск-халати,бафи,балаклави,шкарпетки,
устілки,маскувальні сітки, парафінові пічки.

Всі деталі в темці! Приєднуйтесь!
 
  Початок Допомога   Пошук   Увійти Реєстрація  
Сторінок: [1] 2 3 4 5 6   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Мастика і її різновиди  (Прочитано 16991 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
bvlgari
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +147/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-09
Забанен
Ім’я ваших дітей і вік: Олександр-7 років.Анастасії-5років
Ваше справжнє ім’я: Ірина
Повідомлень: 1898

Нагороди
« : 21 Вересня 2010, 00:03:52 »

Мастика і її різновиди



Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
МК Маршмелоу

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Молочна мастика (відео)

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Маршмелоу (відео)

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Інвернтний (кукурудзяний) сироп (відео)

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Мастика з зефіру

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Мастика з білим шоколадом

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Домашній марципан


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

МК "Маршмелоу"

Дуже велика проблема знайти маршмелоу у нас в місті,але виявляється це можна зробити дома
Знадобиться:
21 гр желатину, 1/2 стакана (120 мл) води, 2 чашки (400 гр) цукру, 2/3 стакана (160 мл) кукурудзяного сиропу, 1/4 чашки (60 мл) води, 1/4 чайної ложки. (1,5 г) солі, 1 столовая ложка. (15 мл) ванільної есенції, Цукрова пудра

Беремо 21г желатину,замочуємо його в 120мл води.Підготуємо форму:на дно стелимо  пергаментний папір, змащуємо маслом і посипаєм цук. пудрою


2 стакани(200 грамових) цукру+160 мл кукурудзяного сиропу(сироп глюкози)+60 мл води перемішуємо і ставимо на вогонь


варимо, постійно помішуючи, до проби на "жесткий шарик" ( коли капельку сиропа капаємо в холодную воду, вона застигає і при пробі  не прилипає до зубів, а як карамель кришится).


поки сироп вариться нагріваєм в микро розбухший желатин і перемішуємо до повного його розчинення.Сироп переливаємо у велику посудину,добавляємо желатин і починаємо взбивати.


Коли маса збільшиться добавляємо 1/4 ч.л. солі і 1 ст. л. ванілі.Масса стає воздушною,густою переливаємо її у форму


Посипаємо зверху цукровою пудрою.Чекаємо щоб добре захололо,дістаємо з форми


нарізаємо на шматочки і наші маршмелоу готові

Записаний

Невістка
Новенька Мамка
**



Репутація: +19/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-09-23
Ім’я ваших дітей і вік: Квіточка, 10 років і Зірочка, 7 років
Ваше справжнє ім’я: Уляна
Повідомлень: 30

Нагороди
« Відповідь #1 : 30 Вересня 2010, 21:18:48 »

Молочна мастика

Я користуюся лише молочною мастикою. А як її зробити - дивіться відео
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=C6o9YKW9TTE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=C6o9YKW9TTE</a>
Записаний
Натуся-8791
Активна Мамка
****



Репутація: +78/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-02-15
Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 239

WWW Нагороди
« Відповідь #2 : 24 Лютого 2011, 12:41:07 »

Маршмелоу
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=WQcW1xvZDYk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=WQcW1xvZDYk</a>

Інвернтний (кукурудзяний) сироп
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=HLAvT5ELvVk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=HLAvT5ELvVk</a>    
Записаний

Любаша
Досвідчена Мамка
*******


Репутація: +287/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-04-03
Ім’я ваших дітей і вік: Єлизавета- 12 років і Олександр-5,5 роки
Ваше справжнє ім’я: Любов
Повідомлень: 1569

Нагороди
« Відповідь #3 : 15 Березня 2011, 00:10:25 »

І що далі? Саму мастику як робити?
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
chychyndra
Досвідчена Мамка
*******


Русские не сдаются


Репутація: +539/-1
Offline Offline

Зареєстрований 2010-01-17
Ім’я ваших дітей і вік: Анюта
Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Повідомлень: 3131

Нагороди
« Відповідь #4 : 15 Березня 2011, 00:40:07 »

Девочки, я во Львове в Веронике вчера купила разных пирожных, а на них картинки из мастики...тоесть кусочек мастики, а на ней такая картинка, как будто бы фотка...я даже одну картинку оставила, завтра сфоткаю
как это сделали?
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ


Самый страшный зверь - девушка, сидящая на диете, при месячных, бросающая курить.
Натуся-8791
Активна Мамка
****



Репутація: +78/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-02-15
Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 239

WWW Нагороди
« Відповідь #5 : 15 Березня 2011, 11:00:28 »

Віка,такі картинки друкуються на харчовому принтері і наклеюються на мастику декор-гелем.
Записаний
Tanya123
Активна Мамка
****


я - щаслива мама 3-х діточок


Репутація: +45/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-09-27
Ім’я ваших дітей і вік: Богдан-8 років, Саша-6 років, Іринка - 2,5 роки
Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Повідомлень: 138

Нагороди
« Відповідь #6 : 21 Березня 2011, 11:38:22 »

Мастика з зефіру

Усе дуже просто: взяла 3 зефірки (подвійні), розділила частинки, додала 1 ст.л. води і в мікрохвильовку на кілька секунд (~ 40 сек.-1 хв.), вибрала і почала підмішувати пудру. Потім, коли вже не липне до лопатки, викладала на стіл і місила до стану пластиліну. Пудри пішло близько 600 г. Мастіки вистачило покрити круглий торт 26 см., зробити на ньому аплікацію, покрити корабель, зробити на ньому пушки.
Записаний
gadassa
головне, щоб головне було головним!
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +218/-1
Offline Offline

Зареєстрований 2010-09-21
Ім’я ваших дітей і вік: Єва, Марк, Лія
Ваше справжнє ім’я: Лідія
Повідомлень: 1106

Нагороди
« Відповідь #7 : 19 Травня 2011, 11:59:14 »

підскажіть будь ласка,де в нас можна купити готову мастіку?
Записаний
Натуся-8791
Активна Мамка
****



Репутація: +78/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-02-15
Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 239

WWW Нагороди
« Відповідь #8 : 20 Травня 2011, 11:28:46 »

Мастика з білим шоколадом

Моя улюблена мастіка! Нам треба 200 гр маршмеллоу,200 гр білого шоколаду(я беру глазур),розтопити це добре,інтенсивно перемішати,додати столову ложку масла,столову ложку коньяку і чайну ложку лимонного соку,добре розмішати і підмішувати пудру просіяну,десь 350-400гр. Після того як замісили,обернути харчовою плівкою і на 10 год в холодильник на дозрівання. Перед роботою трохи розігріти в мікрохвильовці і розімнути.
Записаний
Руся
Досвідчена Мамка
*******


Я - ЩАСЛИВА ... Поділюся хорошим настроєм...


Репутація: +84/-0
Online Online

Зареєстрований 2010-09-08
Ваше справжнє ім’я: Людмила
Повідомлень: 1018

Нагороди
« Відповідь #9 : 20 Травня 2011, 11:40:00 »

Цитувати
200 гр білого шоколаду(я беру глазур)
а таку глазур де можна купити? І скільки цієї мастики виходить?

Дякую!
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Натуся-8791
Активна Мамка
****



Репутація: +78/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-02-15
Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 239

WWW Нагороди
« Відповідь #10 : 20 Травня 2011, 12:03:51 »

На ринку. Продається чорна і біла глазур . В круглих дисках продається. Ціїє порції вистачає обтянути один великий торт(десь 2/3 йде) і на всякі детальки,і ще залишається трохи.
Записаний
Руся
Досвідчена Мамка
*******


Я - ЩАСЛИВА ... Поділюся хорошим настроєм...


Репутація: +84/-0
Online Online

Зареєстрований 2010-09-08
Ваше справжнє ім’я: Людмила
Повідомлень: 1018

Нагороди
« Відповідь #11 : 20 Травня 2011, 12:10:23 »

Дякую Наталя... буду шукати.... бо знову захотіла зробити подарунок.....
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
irchik
Своя Мамка
******



Репутація: +66/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-13
Повідомлень: 961

Нагороди
« Відповідь #12 : 16 Жовтня 2011, 19:12:57 »

дівчата-спеціалісти, допоможіть, вирішила малій на ДН сама торт пекти, зробила мастику з молока, зробила з неї наперед кілька квіточок, а тепер мене цікавить як квіточки потім причіпити до торта, в мене квіти дуже швидко засохли і стали тверді, то якщо такою мастикою покривати торт весь, то воно як, також так засохне? як його тоді різати? чи такою мастикою не можна торт накривати?
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Natalo4ka-vit
Досвідчена Мамка
*******


Самый большой подарок от БОГА - это наши дети!


Репутація: +205/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-02-07
Ім’я ваших дітей і вік: Віталік
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 1592

Нагороди
« Відповідь #13 : 16 Жовтня 2011, 19:20:02 »

я не професіонал, але пару раз працювала з молочною мастикою. квіти засихають, а мастика на торті ні, бо ви кладете її ма масло, що в свою чергу зволожує мастику
Записаний

Замуж надо выходить по-молодости, по-глупости, по большой любви или по залёту. Потому что повзрослеешь, поумнеешь и поймёшь, что идеальных людей нет, а не идеальный тебе не нужен.

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
setya
Свідома Мамка
*****



Репутація: +20/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-10-13
Ім’я ваших дітей і вік: Максимка, Денисик
Ваше справжнє ім’я: Світлана
Повідомлень: 476

Нагороди
« Відповідь #14 : 30 Грудня 2011, 22:56:35 »

а якщо нема мікрохвильовки нема, то як тоді ту мастику без неї можна зробити?
Записаний

Не терплю, когда от меня чего-то ждут. У меня сразу же появляется желание сделать все наоборот.   
Ж.П.Сартр.
мила мамуся
Своя Мамка
******



Репутація: +176/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-10-26
Ваше справжнє ім’я: Люба
Повідомлень: 543

Нагороди
« Відповідь #15 : 30 Грудня 2011, 23:22:46 »

Цитувати
а якщо нема мікрохвильовки нема, то як тоді ту мастику без неї можна зробити?
на водяній бані
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Т@ny@
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +361/-1
Offline Offline

Зареєстрований 2011-05-30
Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Повідомлень: 2297

Нагороди
« Відповідь #16 : 11 Квітня 2012, 19:02:57 »

Знайшла в неті рецепт марципану, його також використовують для декорування тортів, можливо комусь згодиться

Домашній марципан

Інгредієнти:

Порція розрахована для вироби вагою 450 г:
 225 г (2 1/4 чашки) товченого мигдалю
 125 г (1/2 чашки) рафінованого білого цукрового піску
 125 г (3/4 чашки) просіяної цукрової пудри
 5 мл (1 ч.л.) лимонного соку
 Кілька крапель мигдалевої есенції
 1 велике яйце або 2 білка середніх за величиною яєць

Спосіб приготування:
Помістіть товчений мигдаль, цукровий пісок і цукрову пудру в миску, добре перемішайте.
Зробіть поглиблення і влийте лимонний сік, есенцію і яйце або білки в кількості, достатній для утворення щільної маси. Вимішуйте дерев'яною ложкою.
Скачайте марципанову масу в невеликий куля. Злегка посипте його цукровою пудрою і вимішуйте вручну, поки маса не стане однорідною і пластичною.
 При бажанні додайте харчовий барвник. Якщо ви не збираєтеся використовувати марципан відразу, загорніть його в харчову плівку.
Марципан можна використовувати по-різному, наприклад, замість глазурі для прикраси різдвяного торта:
Намагайтеся не занадто сильно вимішувати масу, так як це призведе до витікання масла з товченого мигдалю.
СМАЧНОГО!
Записаний

Найдитячіший магазин
Мама Купи

Набори для свят,
фотобутафорія

Подарунки
ручної роботи

ТАТУАЖ
ін'єкції краси, корекція
і покраска брів. Т.0681441171

СП Італія!
Шопінг для всіх!

Сторінок: [1] 2 3 4 5 6   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  







Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
службы мониторинга серверов Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми.