0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
А тут пишуть що навіть дітки після рочку уже спати не хочуть вдень
Ого...це дуже велике навантаження, психіка і організм дитини мають відпочивати.
А ще вихователька в садочку моїй подружці говорила, що дитина має обов"язково до 4-5 років спати вдень, якщо не спить то має лежати 1-2 год, щоб зняти навантаження на спину.
та казки це все, я вас умоляю - весь світ не спить після 2-х років гарантовано,
я вас умоляю - весь світ не спить після 2-х років гарантовано, що неавіть дитину з садка треба забирати, якщо вона таки засинає в тебе, а в нас прямо вже перевантажутся
За кордоном прийнято щоб дитина в 20..00 вже спала, а в нас діти і до 2-гої ночі бісятся, зато денний сон є.
а коли це перетворюєтся на якісь жах - по три години мама витрачає часу і нервів, щоб дитину вкласти, заради чого???
весь світ не спить після 2-х років
а виховательки мають 3 години на "потрендіти" та чай попити . Взагалі бісить мене цей підхід - вони просто через власну лінь не хочуть з несплячими дітками займатись і наглядати, тому краще розповідати казочки про навантаження на спину (яке може бути навантаження на спину у дошкільняти????) лишь би мами вчили своїх дітей лежати і незаважати вихователькам чаї гоняти.
Навіть не знала, що Україна - виняток зі всього світу
Так, я згідна, усі діти індивідуальні, є винятки - супер-енерджайзери
дитина в 2 роки має спати вдень а не біситись до 2 ночі
Іванна, ну але ж і вони - люди
будуть свою втому і знервованість виливати на моїй невиспаній і такій же втомленій дитині
Таня, ти ніби з паралельної планети ельфів і рожевих коників,
а ми, які з чоловіком щасливі, вечори всі наші