0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
ЦитуватиА якщо вагітна то можна ставати на біржу, вони потім будуть якусь більшу допомогу платити чи як?я від них пішла в декретяк завагітніла, то в мене вже ніяких виплат не було, я сказала, що зніматися не буду,щоб перед декретом знов не ставати, то як нарахують декретні скажу вам, ск то в грошах - але я кажу, декретні вираховують від зп за останні 6 міс, а в мене там по 0
А якщо вагітна то можна ставати на біржу, вони потім будуть якусь більшу допомогу платити чи як?
А якщо йти на біржу з офіційної роботи, то там якийсь % від зарплати платять чи як?
і ще й не мало років...
Ще треба довідку з земельного, що у вас нема землі оформлено, бо там теж є прикол, якщо на вас записана земля, то вона вас і прогодує, тобто працювати ви і не мусите, якщо маєте землю, я робила таку довідку на незалежності де колись була переговорка, то десь місяць її виробляють...
довідку про те що немає землі, ця довідка робиться до 2 тижнів вроді, Це там де в садочок реєструють,7 вікно
а це не та сама довідка що дівчата писали
мінімальна сума не 500
дві довідки (про відсутність земельної ділянки і другу яка виробляється на основі першої, що я не є членом особистого селянського господарства, кожна робиться по два тижні)