0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
А ми вчора були в Павлівці, в Wesendorf то трохи шоковані. 15хв - 50 грн, доця захотіла в туалет пішли в то кафе, а нам сказали, що тільки якщо ви тут щось берете ну добре, що доця маленька, нам і кущ підійшов, але за такі гроші можна вже і поставити Замовили ми поні, то 5хв ходив, а потім став і все... мала вже чуть не плакала Правда, той хлопець, що водив, то сам умовив її покататись на карпатському коні, то ще докатались. Але якщо на довше приїхати, то куди в туалет ходити?.. Ну не хочу я в тому кафе нічого брати Може то десь ближче до нас є коні? Бо доці дуже сподобалось.
Хіба маршруткою Галич чи Бурштин, питати де вийти, а там пішки. Бо то не на центральній трасі
В Тязеві є коні, але там треба дзвонити і домовлятися, щоб була дівчина-інструктор. Туалет там - дирка в підлозі в вігвамі)) Але вже не на вулиці. Правда забула запитати за ціну катання, але думаю, що дешевше, ніж в Павлівці.
але чи "пішки" хтось знає точно ск.?Дитина 5років пройде 2-3км і більше не захоче.Перед тим як їхати-хотіла б хто знає точно-порадив більше детальніше.Їхати буду ймовірно поїздом-якщо такий їде в потрібні мені години чи бла-бла-кар ну і час прийому-проходу в зоопарк цікавитьсб-нд самечи то від рання 9:00-19:00 десь+-