Автор Тема: Рецепти Паски  (Прочитано 56268 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Метелик

  • Щаслива, тому що двічі мама !
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3831
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +727/-0
  • До мене тільки на ти!
    • Місце, де я творю!
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Рецепти Пасхи
« Reply #17 : 05 Квітень 2011, 16:02:04 »
точно знаю де є силіконові на сайті "Милі штучки",ми там СП робили, але там набір з 3 штучок 90 грн, не знаю чи це не задорого d130 а такі звичайні мабуть треба десь на базарі шукати!
Мій блог Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Milena

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 165
  • Репутація: +5/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софія , Назарчик
  • Ваше справжнє ім’я: Олена
Re: Рецепти Пасхи
« Reply #18 : 05 Квітень 2011, 16:19:51 »
Танюш, ти пиши рецепт d27, а в чому пекти пошукаємо!!!  d27Чула, що класно пекти у паперових формах.  d104Я замовила по СП, але що з того вийде? - не знаю! d130 d140
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Метелик

  • Щаслива, тому що двічі мама !
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3831
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +727/-0
  • До мене тільки на ти!
    • Місце, де я творю!
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Рецепти Пасхи
« Reply #19 : 05 Квітень 2011, 16:22:50 »
якщо СП на цьому форумі то я читала що там все зірвалос :(ь....Я в Сільпо бачила такі паперові але трогала руками, щось не уявляю як в тому пекти...
Мій блог Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 


Offline Натуся-8791

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 239
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +78/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Рецепти Пасхи
« Reply #20 : 05 Квітень 2011, 18:35:49 »
Дівчата,в цих паперових формах дуже зручно пекти. Я замісила тісто,воно підійшло,добавила изюм,цукати і вже розклала в форми на 1/3 ,в формі тісто ще підростає-печеться чудово. Це я якраз зфоткала зразу після того як помістила в формуДля того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Milena

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 165
  • Репутація: +5/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софія , Назарчик
  • Ваше справжнє ім’я: Олена
Re: Рецепти Пасхи
« Reply #21 : 05 Квітень 2011, 21:45:27 »
Цитувати
Я замісила тісто,воно підійшло,добавила изюм,цукати
це в тебе пасочка?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Натуся-8791

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 239
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +78/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Рецепти Пасхи
« Reply #22 : 06 Квітень 2011, 00:00:30 »
Щось типу того. Робила по рецепту італійського кексу Панеттоне.Але  по рецепту трохи забагато муки було...буду пробувати ще раз,якщо получиться  пухка-то на Паску буду пекти цей кекс.
 

Offline Milena

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 165
  • Репутація: +5/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софія , Назарчик
  • Ваше справжнє ім’я: Олена
Re: Рецепти Паски.
« Reply #23 : 08 Квітень 2011, 15:34:14 »
Цитувати
кексу Панеттоне
я теж була придивлялась до цього, і як? смачне?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Натуся-8791

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 239
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +78/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Рецепти Паски.
« Reply #24 : 08 Квітень 2011, 15:36:59 »
Milena,Так,навіть дуже смачний! Але буду пробувати з меншою кількістю муки,як все вийде добре-то відпишу рецепт.
 

Offline Milena

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 165
  • Репутація: +5/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софія , Назарчик
  • Ваше справжнє ім’я: Олена
Re: Рецепти Паски.
« Reply #25 : 08 Квітень 2011, 15:40:01 »
давай швидше пробуй d30
бо я хочу теж спробувати ще до свята, щоб на свято бути гарною господинею!!! d100 z5
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Натуся-8791

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 239
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +78/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Рецепти Паски.
« Reply #26 : 08 Квітень 2011, 15:48:29 »
Та от сьогодні якраз цукати зварила на Панеттоне-десь буде вільний час-спечу.Теж хочу спробувати до Паски,бо на Паску планую пекти саме його. Дуже сподобався і мені і дітям і чоловіку))
 

Offline Milena

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 165
  • Репутація: +5/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софія , Назарчик
  • Ваше справжнє ім’я: Олена
Re: Рецепти Паски.
« Reply #27 : 08 Квітень 2011, 21:50:44 »
Цитувати
цукати зварила
ти сама їх робиш ? поділись рецептом!!!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Натуся-8791

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 239
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +78/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Рецепти Паски.
« Reply #28 : 08 Квітень 2011, 22:35:43 »
Цукати до паски

Ага,сама. Вибираю апельсин з гарною,м'ясистою шкіркою. Добре мию,обдаю кип'ятком,чишу  і заливаю шкірку холодною водою,вимочувати три дні-так гіркота пропадає,але воду міняти по можливості якнайчастіше через  кожних 3-5 годин(вночі звичайно заради шкірок не вставати)) z5. В мене було з трьох великих апельсин. Потім варимо сироп 500гр цукру і 200гр води,коли закипить ,вкинути шкірки порізані на соломку. Як закипить,виключити,дати остити,знову довести до кипіння і дати остити і так три-чотири рази,поки сироп не ввариться.Але добре перемішувати.В кінці третього разу,зразу після закипання дати 1/4ч.л. лимонної кислоти. Останній раз як поставила на вогонь,то шкірочки ніби засахарились-значить вже готово.  Розкидати в сухі банки і закрити капроновою кришкою. Процес трохи довгий,але воно того варте)
 

Offline snakewife

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 4908
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +347/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Рецепти Паски.
« Reply #29 : 09 Квітень 2011, 11:37:37 »
Наталя, а де ти береш ті паперові штуки???
П.С. Я тут з вами ще сама газдиньою стану z4 - так надихаєте своїми вміннями  :8
 

Offline Натуся-8791

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 239
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +78/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Христинка(14) Юлічка(9)
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Рецепти Паски.
« Reply #30 : 09 Квітень 2011, 11:57:58 »
Оля,ці паперові штучки э наборами по 5 штук в Арсені,між випічкою і журналами цілий стенд,є і ці форми,і позипки,і глазур,і всякі фігурки. тай зараз перед Паскою вони є в кожному супермаркеті.
 

Offline Василина

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 808
  • Репутація: +53/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максюшка
  • Ваше справжнє ім’я: Василина
Re: Рецепти Паски.
« Reply #31 : 09 Квітень 2011, 11:59:02 »
а я ще в епіцентрі бачили. там різні були.думаю сьогодні піти купити
 

Offline Milena

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 165
  • Репутація: +5/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Софія , Назарчик
  • Ваше справжнє ім’я: Олена
Re: Рецепти Паски.
« Reply #32 : 10 Квітень 2011, 10:09:05 »
Цитувати
Ага,сама
оце так!!! навіть не чула що так роблять, а як із інших фуктів? я апельсин не їм - годую грудьми... d100
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Лілічка

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 376
  • Репутація: +69/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрійчик 2 рочки
  • Ваше справжнє ім’я: Ліля
Re: Рецепти Паски.
« Reply #33 : 10 Квітень 2011, 18:18:45 »
Поради щодо випічки паски

Знайшла в одному зі своїх численних журналів з рецептами кілька порад щодо випічки паски. Вирішила поділитись, може, комусь стане у пригоді. d104
 Щоб тісто добре вимісилось...
...муку треба просіяти через найдрібніше сито не один, а 2-3 рази. А всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
  Щоб перевірити якість тіста...
...розріжте його ножем. Воно не повинно прилипати до леза. Якщо липне, продовжуйте місити тісто.
  Щоб родзинки розподілились в тісті рівномірно...
...промийте родзинки в теплій воді, обсушіть і злегка присипте мукою.
  Щоб паска вийшла легкою і пишною...
...заповнюйте форму на 1/3.
  Щоб паска вийшла більш плотною і ситною...
...заповнюйте форму на 1/2.
  Щоб паска не пригоріла...
...в духовку можна поставити стакан з водою.
  Щоб паска піднялась рівномірно...
...перед випічкою увіткніть в середину гостро заточену дерев"яну паличку і поставте паску в духовку. Через 40-45 хвилин паличку обережно витягніть. Якщо до неї прилипло тісто, паска ще не готова. Якщо паличка залишилась сухою - пора виймати паску.
  Щоб паска не пересохла...
...не варто робити її вагою менше 500г. Крім того, маленькі пасочки втрачають значну частину аромату.
  Щоб паску легко вийняти з форми...
...форму з духовку покласти на мокрий рушник. Через 5 хвилин паску можна діставати.
  Щоб паска не прим"ялась і не втратила форму...
...заверніть її в рушничок і обережно покатайте з боку на бік.
  
  
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]