Автор Тема: Шоколад в домашніх умовах  (Прочитано 3824 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бонічка

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 100
  • Репутація: +2/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Олександра, Ярослав
  • Ваше справжнє ім’я: Оля
Re: Шоколад в домашніх умовах
« Reply #34 : 15 Квітень 2015, 11:34:26 »
смакота аж слюнки течуть
 

Offline Galyna0811

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 213
  • Поблагодарили: 240 раз
  • Репутація: +73/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Тетянка
  • Ваше справжнє ім’я: Галина
Re: Шоколад в домашніх умовах
« Reply #35 : 10 Серпень 2015, 23:45:12 »
теж на Кідстафі куплала како терте, какао масло і робила шоколадний щербет (за рецептом продавця). 1-1,5 скл. смажених горіхів (на ваш смак), 1 б. згущ.молока, 270г тертого какао, 100г какао масла, 75г вершкового масла (всі продукти мають бути якісні). Згущ.молоко підігрійте до 35-40 град., подрібнити какао терте і какао масло, розтопити на водяній бані (45-50 град., температура має велике значення, треба міряти термометром), зняти з бані, додати масло і згущ.молоко (воно під час додавання має мати 35-40 град.), горіхи. Залити в форму, залишити до застигання в холодильнику. Дуже смачно - тане в роті. Твердим буде тільки як візьмете з холодильника, далі потроху буде зм’якати, тому щербет треба тримати завжди в холодильнику. Дорогувато, але зате якісно і дууууууже смачно
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Можливо в цьому світі ти лише проста людина, але для когось ти цілий світ