05 Серпень 2015, 09:22:27 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.

Увійти

Новини:
Проводяться технічні роботи. 
УВАГА!!! Форум буде працювати нестабільно декілька днів. УВАГА!!!
Дякуємо за розуміння.
 
  Початок Допомога   Пошук   Увійти Реєстрація  
Сторінок: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 20   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Випічка з творогом  (Прочитано 30451 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Романія
Досвідчена Мамка
*******


В душі нірвана, а в попі - шило!


Репутація: +385/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-01-03
Ім’я ваших дітей і вік: Веронічка - 6 років, Арсенчик - 1 рочок
Ваше справжнє ім’я: Романія
Повідомлень: 3609

WWW Нагороди
« : 30 Січень 2010, 19:37:56 »

Випічка з творогом



Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник без тістової основи

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Персиковий сирник

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Запіканка від Talka

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від Talka

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирно-яблучна запіканка від Talka

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирники від Gumka

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Домашній сир від Gumka

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Плесканка на паску

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Домашній сир від Скарлет

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Домашній сир від Данічка

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Чізкейк з полуничним серцем

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сльози ангела

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирники від Ліля 1981

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від Bjanko88

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирна запіканка від Кривенька

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирна запіканка від Ludmilka-Milka

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Бурьонка

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від Галочка25

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від Ірчик з Франківська

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник з вишнями

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирна запіканка з вишнями

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник "Полячка"

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від TinaTi

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник "Михасик"

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирники від Т@ny@

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирні пампушки

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від Lenko

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирний пиріг "Корівка"

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Торт "Єва"

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник з корицею

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від _ХРУСЬКА_

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Творожно-яблучний пиріг з корицею

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від Nattali

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирна запіканка з горіхами, яблуками та бананами

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Рогалики з сиром (по рецепту моєї бабусі)

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник з яблучно-маковою ноткою

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Швидкий сирний пиріг

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирно-фруктовий десерт

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від ruguk

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник із лимонним курдом

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник від Годана

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирний Наполеон

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сочники

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирна запіканка

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Торт На Хмаринці

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Запіканка морквяна з сиром

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник з Ізраіля

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник В холодильнику

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирнички

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Пиріг Сирний

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Сирник


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Сирник без тістової основи

Цей сирник багатьом подобається тим, що там нема тіста, тільки сир. І його неважко готувати підморгування

6 яєць, 2 лимони, 1 кг сира, 100 г манної крупи, 50-100 г маргарину, 300 г цукру, 0,5 ч.ложки соди, 1 ст.ложка муки, сіль

Дрібно порізаний маргарин, жовтки, цукор, потерту цедру одного і сок двох лимонів розмішати і збити до появи стійкої піни. Додати змелений на м"ясорубці сир, манку та змішану з мукою соду. Перемішати. Акуратно підмішати трішки підсолені круто збиті білки. Викласти в змащену жиром і посипану мукою роз"ємну форму і пекти не менше 60 хв. при середній температурі. Готовий сирник вийняти холодним. Можна посипати цукром-пудрою. Смачного!
Записаний

Слайд-шоу на замовлення: Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Граюся з малечею... З тортами перерва.
Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ


Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ

ІРИНОНЬКА
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +213/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-04-03
Ім’я ваших дітей і вік: Віктор 8 рочки і Юрчик 6 рочки
Ваше справжнє ім’я: Ірина
Повідомлень: 2976

Нагороди
« Відповідь #1 : 03 Квітень 2010, 12:51:27 »

Персиковий сирник

Ось такий сирковий тортик я приготовила синочку на три рочки

Ось такий спекла бісквіт Рецепет стандартний Пізніше промочити його конячком підігрітим з цукром
Пізніше приготувала сиркову масу
Сирок солодкий, або просто творог премолоти в блендері з цукор-пудрою і додати цукровий сироп із персиків. Дрібно нарізати курагу (пропарену), а пізніше додати збиті вершки в спреї і збити міксером


Ось так викласти сиркову масу і зверху консервовані персики

І зверху персикове желе


А пізніше прикрасити можна так

Смачного!!!
П.С. краще все робити в роз*ємній формі
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ

Кукуся
Найщасливіша мамуся...
Свідома Мамка
*****



Репутація: +32/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-03-30
Ваше справжнє ім’я: Вікторія
Повідомлень: 486

Нагороди
« Відповідь #2 : 21 Квітень 2010, 11:50:36 »

Смакота... супер супер супер
Записаний

Talka
Активна Мамка
****


Репутація: +28/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-09-10
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 196

Нагороди
« Відповідь #3 : 10 Вересень 2010, 22:47:11 »

В моей книге есть несколько рецептов запеканок из творога

запеканка №1

Берёте 1кг-1кг200гр творога-перетираете в блендере в однородную массу
Добавляете туда 2 пачки+50 гр масла сливочного
Перед приготовлением я выняла творог и масло из холодильника на ночь(минимум на часа 4)
Всё тщательно вымешиваете
Далее добавляете 6 яиц(надо добавить их по одному,но без особенных промежутков)и хорошенько взбиваете
Далее 450гр сахара(не бойтесь,что много-не сладко в итоге вышло....я тоже насторожилась при упоминании про 450 грам...)Вымешиваем+450гр муки.Вымешиваем В смасазанную маслом форму выкладываем и в предварительно разогретой духовке выпекаете при 180 градусах 1 час.
Вкусно-просто непередаваемо!Я ела у подруги,потому не смогла удержаться,чтоб не спечь и себе такую вкусю!!!
Только есть надо уже остывший.....Мы немного не сдержались
ДА,ФОРМАдолжна быть прямоугольная жестяная с высокими бортиками,как для хлеба или кекса(у меня такойнет)-в ней румяней выходит и резать лучше.Кусочками,как хлебушек.
Мы елис мороженным-оччччень ням-ням...
Приятного аппетита!!!
с єтого колличества ингредиентов выходит довольно много-у меня вышло два сырника за раз(не рассчитала-можно было делить пополам)
Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ


мой любимый сырничок

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ

это ещё в форме (солнышко,пра?)
Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ

очень просто!
500гр творога(желательно домашнего) + 3 яйца + 2ч.л.разрыхлителя+6ст.л.сметаны(хорошей)+5-6ст.л манки (в зависисмости от густоты творога)+сахар(по вкусу-я дала 6 ст.л.)+изюм(можно без него,можно что-нибудь другое...)
Всё это перетираем в блендере-в форму-и разогретую духовочку....выпекала при180 градусах 49 минут(почему 49?-потому что кратно 7-моему счастливому числу...(K) )да,форму смажте,обязательно маслицем!и я посыпала манкой-чтоб легче достать...
ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!!!

творожно-яблочная запеканка

600г творога,4 яйца,4 ст.л. сметаны,6 ст.л. манки,сахар-по вкусу(я даю 5 ст.л.)1/4 ч.л. разрыхлителя,яблоки,можно банан
Выпекать в предварительно разогретой духовке при 180 градусах ~40минут(пробовать спичкой).
Есть не сразу-дать остыть.Вынуть из формы(желательно)
перед тем как выкладывать тесто в форму-обмазать её маслом и присыпать манкой.....
Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
Записаний

Ребенок больше всего нуждается в вашей любви как раз тогда, когда он меньше всего ее заслуживает.Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ


Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
віктуся
Досвідчена Мамка
*******


Нахожусь в прекрасном возрасте:и хочу и знаю как


Репутація: +246/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-07-27
Ім’я ваших дітей і вік: іллюша солодкий кокось мамусин
Ваше справжнє ім’я: віктуся
Повідомлень: 1913

Нагороди
« Відповідь #4 : 10 Вересень 2010, 23:40:53 »

діііііііівчата.. сумний..я зараз вмру. сумний..Я обожнюю сир...Мої друзі кажуть що я миша і якби на землі зник сир то я б завісилась на шнурку від сира ха-ха-ха-ха ха-ха-ха-ха ха-ха-ха-ха  Тут в болгарії немає домашнього солодкого сиру, вони не знають що таке глазуровані сирки...а я обожнюю сирники і всяке таке....я тут страждаю без сиру-а ви таку смакоту виставили...заздрю....поділіться зі мною сумний
Записаний

Talka
Активна Мамка
****


Репутація: +28/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-09-10
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 196

Нагороди
« Відповідь #5 : 10 Вересень 2010, 23:47:10 »

віктуся,задай в поиске :"как сделать дома творог"
.......и...ВУАЛЯ!
Записаний

Ребенок больше всего нуждается в вашей любви как раз тогда, когда он меньше всего ее заслуживает.Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ


Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
віктуся
Досвідчена Мамка
*******


Нахожусь в прекрасном возрасте:и хочу и знаю как


Репутація: +246/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-07-27
Ім’я ваших дітей і вік: іллюша солодкий кокось мамусин
Ваше справжнє ім’я: віктуся
Повідомлень: 1913

Нагороди
« Відповідь #6 : 11 Вересень 2010, 00:05:40 »

 :)гляну...дякую...може вийде зробити самій
Записаний

Gumka
Активна Мамка
****


Репутація: +9/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-08-16
Ім’я ваших дітей і вік: Христинка - 4 р. 11 міс., Аліночка - 2 р. 6 міс.
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 159

Нагороди
« Відповідь #7 : 15 Листопад 2010, 14:31:06 »

Сирники

Хочу запропонувати рецепт всім відомих сирників. Дуже смачні і корисні для дорослих і дітей.
На 500 гр. домашнього гарного сиру (не мокрого)
1 яйце
3 ложки цукру (на свій смак)
1 пакетик ванільного цукру
3 ложки манки
Перемішуєм масу і залишаєм на 15 хвилин (щоб манка втягнула зайву вологу).
Формуємо сирнички, обвалюєм в муці і смажимо на малому вогні.
Пригощайтесь!
Записаний
tanuxa
Віддана Мамка
********



Репутація: +274/-3
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-03
Забанен
Ваше справжнє ім’я: Таня
Повідомлень: 8117

Нагороди
« Відповідь #8 : 15 Листопад 2010, 14:59:24 »

Я часто малому печу, але замість манки, якщо сир мокрий даю трохи муки.
Зверху сиплю пудри і сметанки збоку.Сама абажаю їх
Записаний


Gumka
Активна Мамка
****


Репутація: +9/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-08-16
Ім’я ваших дітей і вік: Христинка - 4 р. 11 міс., Аліночка - 2 р. 6 міс.
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 159

Нагороди
« Відповідь #9 : 15 Листопад 2010, 15:34:56 »

Я також раніше давала муку. Але з манкою в них ніжніша сирна констистенція. Вони стають більш воздушні. Спробуй, не пожалієш. Дітки також полюбляють з сметанкою, а я з кавою на сніданок.  супер
Записаний
Скарлет
Свідома Мамка
*****



Репутація: +68/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-14
Ваше справжнє ім’я: Лілія
Повідомлень: 338

Нагороди
« Відповідь #10 : 15 Листопад 2010, 16:47:23 »

Ням-ням! я теж обожнюю сирники! обов'язково спробую з манкою, а то завжди додаю муку! а ще, я додаю родзинки!
Записаний

Життя занадто коротке, аби носити ще й довгу спідницю.
                                                                         Флоріан Боднар
Таля@
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +274/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-05-11
Ім’я ваших дітей і вік: Анастасія 25.02.08.!Олександр 17.10.10
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 1166

WWW Нагороди
« Відповідь #11 : 15 Листопад 2010, 17:50:03 »

Смакота!Я теж додаю манки замість муки,класні сирники виходять! посмішка
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ

Для того щоб побачити посилання:
Ū  ²IJ
bvlgari
Досвідчена Мамка
*******



Репутація: +147/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-09
Забанен
Ім’я ваших дітей і вік: Олександр-7 років.Анастасії-5років
Ваше справжнє ім’я: Ірина
Повідомлень: 1895

Нагороди
« Відповідь #12 : 15 Листопад 2010, 19:44:04 »

Ніколи недумала,що муку можна замінити на манку треба спробувати, мої малята обожнюють сирнички
Наталочці за підсказочку +1
Записаний
Gumka
Активна Мамка
****


Репутація: +9/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-08-16
Ім’я ваших дітей і вік: Христинка - 4 р. 11 міс., Аліночка - 2 р. 6 міс.
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 159

Нагороди
« Відповідь #13 : 15 Листопад 2010, 23:26:37 »

Дякую за увагу до простенького рецепту сирників.  ой Можливо комусь нагадала старий хороший рецептик.
Готую їх дуже часто, практично кожного тижня. Тому вже на око знаю і який сир треба брати, скільки цукру і манки, навіть не зважую продукти.
Записаний
віктуся
Досвідчена Мамка
*******


Нахожусь в прекрасном возрасте:и хочу и знаю как


Репутація: +246/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-07-27
Ім’я ваших дітей і вік: іллюша солодкий кокось мамусин
Ваше справжнє ім’я: віктуся
Повідомлень: 1913

Нагороди
« Відповідь #14 : 15 Листопад 2010, 23:31:16 »

Хочу сиррррників...я обожнюю сир домашній а тут навіть не продається..і тут немає домашнього сиру....Дівчата а ну напишіть як зробити не заморочуючись в домашніх умовах  гарний сир...Бо я десь загубила рецепт
Записаний

Gumka
Активна Мамка
****


Репутація: +9/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-08-16
Ім’я ваших дітей і вік: Христинка - 4 р. 11 міс., Аліночка - 2 р. 6 міс.
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 159

Нагороди
« Відповідь #15 : 15 Листопад 2010, 23:43:40 »

Домашній сир

Для гарного сиру потрібне відповідне молоко.
Знаю такий рецепт:
Скляну банку з кислим молоком поставити в баняк з водою, довести до кипіння, кипятити 3-5 хвилин. Трохи хай остигне. Відкинути на марлю.
Або просто кисле молоко виливали в баняк і трохи кипятили (недовго, бо сир буде сухий). І знову ж таки на марлю чи сито.
Сам так не робила. В селі бабуся так робить.
Записаний
Скарлет
Свідома Мамка
*****



Репутація: +68/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-02-14
Ваше справжнє ім’я: Лілія
Повідомлень: 338

Нагороди
« Відповідь #16 : 15 Листопад 2010, 23:56:47 »

Домашній сир

Молоко не кип'ячене ставлю щоб кисло 2-3 дні, виливаю в кастрюлю і відігріваю на малесенькому вогнику, час від часу обережно помішую (щоб не розбивати). Мама вчила пробувати пальцем- якщо вже пече за палець, то треба виключати. Коли охолоне, то на марлечку і в друшлачок, а бабуся в селі в марлеву торбинку ставить і зверху тягарець, щоб вся сирватка витекла.
Записаний

Життя занадто коротке, аби носити ще й довгу спідницю.
                                                                         Флоріан Боднар
Сторінок: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 20   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  







Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
   !  , ,   .