0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Викладайте сюди Для того щоб побачити посилання: Register or Login], бо пляцки це майже ті ж торти перекладені кремом, тільки прямокутної форми і без всяких оздоб
Мися класний пляцок, до речі він міг бути і в цій темі, бо пляцки не обовязково мають бути перекладені кремом
Годана ще підкадіть яка у вас форма була. Якого діаметру
то пляцки на мій погляд тонкі
коржики і справді тонкі? і якщо трохи постоять, то затвердають, але коли перемастити і зачекати, щоб пропитались кремом, то виходять дуже м'якенькі
а ще тісто в мене получилося густе, таке що не лиється, то я руками розправляла по формі. Це норм?
До мене на - ТИ