27 Листопада 2014, 21:20:24 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?

Увійти
Інтернет-магазин цифрової та комп'ютерної техніки - TIPTOP.IF.UA, м. Івано-Франківськ
Новини:
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Венеціанський бал-маскарад!
  Новорічне святкування разом з МАМКА.info 

 
  Початок Допомога   Пошук   Увійти Реєстрація  
Сторінок: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Пляцки  (Прочитано 20164 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +87/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 838

Нагороди
« Відповідь #30 : 24 Березня 2013, 14:34:54 »

Цитувати
коржики і справді тонкі? і якщо трохи постоять, то затвердають, але коли перемастити і зачекати, щоб пропитались кремом, то виходять дуже м'якенькі
перемастила, почекала щоб пропиталися і пляцок дійсно дуже смачний, потім виставлю фотку, лиш в мене він білий. З мене + вам уже є
а ще тісто в мене получилося густе, таке що не лиється, то я руками розправляла по формі. Це норм? Чи може у вас яйця були великі і тісто рідше полусилося
Записаний

Годана
Активна Мамка
****


15070_cook.jpg 84319_awards_boy2.jpg


Репутація: +125/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-07-04
Ім’я ваших дітей і вік: Владиславчик
Ваше справжнє ім’я: Богдана
Повідомлень: 176

Нагороди
« Відповідь #31 : 24 Березня 2013, 14:39:24 »

Пляцок неймовірно ніжний і смачний
Пляцок "Кисіль"
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Тісто:
6 яєць
300 гр цукру
2 ч л порошку до печева
1 ч л амоняку
2 п ванільного цукру (чи 1 п польського)
6 ст л муки
2 п польського кисілю
Крем:
0,5 л молока
1ст цукру
3ст л крохмалю
200-300 г масла
1 п желе
Приготування:
Білки збити з цукром. Додати жовтки і легенько збити. Сухі інгредієнти перемішати і всипати до яєць, перемішати, розділити на три частини, викласти в 3 форми (діам. 24х29) і пекти при 180 градусах прибл. 10 хвилин (до готовності). Зварити крем, охолодити і збити із маслом. Желе приготувати згідно інструкції на упаковці, залишити, щоб трохи схопилось. Перекладати пляцок так: корж-крем-1/2желе-корж-крем-1/2желе-корж-крем.
Записаний
Годана
Активна Мамка
****


15070_cook.jpg 84319_awards_boy2.jpg


Репутація: +125/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-07-04
Ім’я ваших дітей і вік: Владиславчик
Ваше справжнє ім’я: Богдана
Повідомлень: 176

Нагороди
« Відповідь #32 : 24 Березня 2013, 14:41:28 »

Цитувати
а ще тісто в мене получилося густе, таке що не лиється, то я руками розправляла по формі. Це норм?
Це нормально, так і має бути, тісто виходить ні рідке, ні густе
До мене на - ТИ
Записаний

ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +87/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 838

Нагороди
« Відповідь #33 : 24 Березня 2013, 14:43:24 »

пляцок "Кисіль" випробую на наступний тиждень
Цитувати
До мене на - ТИ
ок
Записаний
bonitka
Головне в житті - СІМ'Я! Кар'єра не чекає тебе вдома, гроші не витруть сльози, а слава не обійме вночі...
Організатор СП!
Досвідчена Мамка
*****


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg 54950_pu4ki.jpg

Don't worry, be happy...


Репутація: +577/-0
Online Online

Зареєстрований 2012-01-28
Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Повідомлень: 1111

Нагороди
« Відповідь #34 : 24 Березня 2013, 15:19:26 »

І я хочу такого пляцка, обов'язково попробую! Годана, як завжди, на висоті!!!
Записаний

Залишки з СП бісерних схем,чоловіча сорочка під вишивку бісером/хрестиком  
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
http://mamka.info/index.php?topic=126278.0
Годана
Активна Мамка
****


15070_cook.jpg 84319_awards_boy2.jpg


Репутація: +125/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-07-04
Ім’я ваших дітей і вік: Владиславчик
Ваше справжнє ім’я: Богдана
Повідомлень: 176

Нагороди
« Відповідь #35 : 24 Березня 2013, 15:25:02 »

bonitka, дякую 
Записаний
naduzda
Досвідчена Мамка
*******


84319_awards_boy2.jpg 62967_56443_2.jpg 72408_gr_vigod2.jpg 63292_active-mother-with-baby-in-a-sling-vector-831110.png 27327_m.png 54950_pu4ki.jpg


Репутація: +274/-1
Offline Offline

Зареєстрований 2011-10-13
Ім’я ваших дітей і вік: Віталій і Валерія
Ваше справжнє ім’я: надія
Повідомлень: 1055

Нагороди
« Відповідь #36 : 24 Березня 2013, 15:43:44 »

ой,яка смачненька темка,дівчата ви просто супер обовязково спробую щось спекти по ваших рецептиках
Записаний
Рідна
Активна Мамка
****


71920_narodzhennja_na_forumi.png 62967_56443_2.jpg


Репутація: +49/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-06-18
Повідомлень: 162

Нагороди
« Відповідь #37 : 26 Березня 2013, 00:15:19 »

Ще на першій сторінці писала, що мрію спекти Галицьку вишиванку.

Минулого тижня спекла.

 Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ


Пляцок "Галицька вишиванка"
 

ПРОДУКТИ:
ДЛЯ КОЛЬОРОВИХ КОРЖІВ:

ТОМАТНОГО: 1 яйце,1 ст.ложка масла,1 ст. ложка сметани, 2 ст.ложки томатної пасти, 7 ст. ложок борошна, 1\2 ч. ложки розпушувача,3 ст. ложки цукру.
ШПИНАТНОГО: 1 яйце, 1 ст. ложка масла, 1 ст. ложка сметани, 3 ст. ложки розмороженого і відтиснутого від рідини шпинату, 6 ст. ложок борошна, 1\2 ч. ложки розпушувача, 3 ст. ложки цукру.
ВАНІЛЬНОГО:1 ст. ложка масла, 1 яйце, 2 ст. ложки сметани, 1\2 ч. ложки розпушувача, 6 ст. ложок борошна, 1 пачка ванільного цукру, 2 ст. ложки цукру.
ШОКОЛАДНОГО: 1 яйце, 1 ст. ложка масла, 2 ст. ложки сметани,3 ст. ложки цукру, 1\2 ч. ложки розпушувача,2 ст. ложки какао, 5 ст. ложок борошна.
СМОРОДИНОВОГО:3 ст. ложки смородини(у мене-заморожена), 1 яйце, 1 ст. ложка масла, 1 ст. ложка сметани, 3 ст. ложки цукру, 1\2 ч. ложки розпушувача, 6 ст. ложок борошна.
СИРНИЙ КРЕМ:
750г сиру, 2 жовтки,75 г масла, 0,75 склянки цукру, цедра і сік 1 лимону, 1 ст. ложка манки, 50 мл молока, 1 пачка ванільного пудингу
СМЕТАНКОВИЙ КРЕМ:300 мл сметани, 1 пачка ванільного пудингу, 5 ст. ложок цукру, 200г масла.
ПІСОЧНЕ ТІСТО: 2 яйця, 1 жовток, 1 ст. ложка сметани, 200г масла, 1 столова ложка розпушувача, 150г цукру, 550г борошна, 2 ст. ложки какао.
КРІМ ТОГО: 300г трубочок з білим кремом, 300г трубочок з шоколадним кремом.
ГЛАЗУР:200г шоколаду з лісовими горіхами, 3 ст. ложки сметани, 2 ст. ложки какао, 2 ст. ложки коньяку.
ФОРМА: 22х22 СМ


ПРИГОТУВАННЯ:
(фото автора Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
тут
)

КОЛЬОРОВІ КОРЖІ: робляться легко і швидко. Поки печеться один корж, готуємо інший.
Розтираємо масло сметану, яйце і цукор, додаємо томатну пасту, борошно і розпушувач. Розмазуємо на простеленій кулінарним папером формі. Випікаємо 6 хвилин при 180*С. Перевертаємо і ще з гарячого коржа знімаємо папір: Корж м'якенький і пухкий.
Аналогічно готуємо шоколадне шпинатне ванільне і смородинове тісто.

ДЛЯ ПІСОЧНОГО ТІСТА:
Розтираємо масло з цукром, додаємо жовток і яйця, частину борошна і розпушувач. Розділяємо масу на 2 частини, в одну додаємо какао.
Формуємо два тіста, додаючи решту борошна. Кожен вид тіста розділяємо на 2 частини.

В одну частину шоколадного тіста закатуємо трубочки з білим кремом по довжині форми. В одну частину білого тіста закатуємо трубочки з коричневим кремом. Викладаємо у форму трубочки в тісті почергово і випікаємо 25 хвилин при 180*С

Другу частину білого тіста розкачуємо по розмірам форми(дуже добре виходить між двома листами целофану).Зверху накладаємо розкатане таким же чином чорне тісто. Розрізаємо подвійний чорно-білий пласт на смужки в 1 см і викладаємо у простелену папером форму один до одної впритик смужки, обертаючи їх почергово — одну смужку кладемо як і розрізали- горизонтально, іншу обертаємо вертикально. Випікаємо 17 хвилин при 180*С.

ДЛЯ СИРНОГО КРЕМУ: розираємо сир, жовтки, манку, цедру, масло, сік і цукор. Варимо 5 хвилин. В молоці розчинямо пудинг. Виливаємо його в сирну масу і варимо до першого«бульк».
Ще гарячим кремом перемащуємо кольорові коржі, складаючи їх один на один. Коржі бажано залишити з кремом на ніч. Тоді вони становитимуть єдине ціле. Далі вимірюємо висоту утвореного пласту і розрізаємо нашу стопку на смужки, шириною як і висота, щоб утворились квадратні в розрізі смужки.

ДЛЯ СМЕТАНКОВОГО КРЕМУ заварюємо сметану з цукром і пудингом до густої маси. Остуджуємо і збиваємо з маслом.

На низ викладаємо корж з трубочками. Змащуємо частиною сметанкового крему.
Далі кожну кольорову смужку розрізаємо для зручності на 3 шматки. Кожен шматок обертаємо вертикально і розрізаємо на рівнобедренні трикутники. Трикутники викладаємно на змащений корж гіпотенузою вниз( катетами вверх). Змащуємо тоненьким шаром крему катети.
І в утворені отвори-зубчики вставляємо наступні трикутники уже катетами вниз(гіпотенуза тоді стане горизонтально, а катети торкатимуться до катетів)

Зверху змащуємо кремом і накладаємо чорно-білий пісочний корж.
Зверху покриваємо шоколадно-горіховою глазуррю, для якої шоколад з лісовими горіхами треба розтопити зі сметаною, коньяком і какао.
Охолодити пляцок протягом 3 годин. Подавати, розрізавши на прямокутні шматочки.

Смачного! Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Рецепт Лесі з інтернету.


Тільки я дещо змінила.
Розмір готового пляцка 26Х18 висота 9 см.
Пекла в формі 36Х26 три коржі і розрізала їх надвоє. В мене вийшло шість кольорових коржів. Шоколадний і томатний робила по рецепту, а зелений робила з халви по рецепту  Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
зеленого тортика
(брала третину продуктів).

Фото як робила пісочне тісто
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ


Фото як розрізала кольоровий корж і складала пляцок
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
bonitka
Головне в житті - СІМ'Я! Кар'єра не чекає тебе вдома, гроші не витруть сльози, а слава не обійме вночі...
Організатор СП!
Досвідчена Мамка
*****


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg 54950_pu4ki.jpg

Don't worry, be happy...


Репутація: +577/-0
Online Online

Зареєстрований 2012-01-28
Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Повідомлень: 1111

Нагороди
« Відповідь #38 : 26 Березня 2013, 00:51:53 »

Рідна, пляцок просто бомбезний!!!!!! Але біля нього і попрацювати треба Жаль, що не можна декілька плюсів підряд ставити.
Записаний

Залишки з СП бісерних схем,чоловіча сорочка під вишивку бісером/хрестиком  
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
http://mamka.info/index.php?topic=126278.0
ruguk
Активна Мамка
****



Репутація: +57/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-10-07
Ваше справжнє ім’я: свєта
Повідомлень: 117

Нагороди
« Відповідь #39 : 26 Березня 2013, 11:27:22 »

Оце так Вишиванка таку шкода їсти
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
   Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Olesya 1
Свідома Мамка
*****


62967_56443_2.jpg

Тaк хочeтся побыть хрупкой и бeззaщитной жeнщиной!


Репутація: +38/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-01-10
Ваше справжнє ім’я: -
Повідомлень: 425

Нагороди
« Відповідь #40 : 26 Березня 2013, 12:51:06 »

Ой це мене зачепило, мушу і я таку вишиванку спекти...  Рідна Вам +
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
naduzda
Досвідчена Мамка
*******


84319_awards_boy2.jpg 62967_56443_2.jpg 72408_gr_vigod2.jpg 63292_active-mother-with-baby-in-a-sling-vector-831110.png 27327_m.png 54950_pu4ki.jpg


Репутація: +274/-1
Offline Offline

Зареєстрований 2011-10-13
Ім’я ваших дітей і вік: Віталій і Валерія
Ваше справжнє ім’я: надія
Повідомлень: 1055

Нагороди
« Відповідь #41 : 26 Березня 2013, 13:44:14 »

Капєц,оце краса  , я просто в шоці 
не знаю чи колись би таке спекла
Записаний
мися
Організатор СП!
Своя Мамка
*****


62967_56443_2.jpg 84319_awards_boy2.jpg 72408_gr_vigod2.jpg

до мене на ти :)


Репутація: +241/-0
Online Online

Зареєстрований 2012-07-12
Ваше справжнє ім’я: Марія
Повідомлень: 848

Нагороди
« Відповідь #42 : 26 Березня 2013, 14:45:29 »

треба і мені якось спробувати, аж цікаво, як то воно робиться 
Записаний

Рухаюсь без шуму, бачу в темноті, чую здалеку, можу не спати ночами... Я-ніндзя??? -Ні-я мама!

СП "Улюблений Next" Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Брендове дитяче взуття Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ

Залишки СП
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Рідна
Активна Мамка
****


71920_narodzhennja_na_forumi.png 62967_56443_2.jpg


Репутація: +49/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2010-06-18
Повідомлень: 162

Нагороди
« Відповідь #43 : 26 Березня 2013, 15:06:53 »

Цитувати
Спекла пляцок "Кокос у шоколаді" , але без какао бо не виявилося дома , в мене форма десь 28на18(20) то пляцки на мій погляд тонкі. Переастила і чекаю щоб відійшов потім викладу фото, що получилося
ната80, цікаво глянути фото, а яка висота пляцка вийшла? Взагалі пляцки мають бути досить високі, такі, щоб шматок не поміщався у відкритий рот  
Годана, класний пляцок "Кисіль" , а звідки береш рецепти?

naduzda, вітаю в темі  

bonitka, дякую , дуже приємно читати такі відгуки. Трошки пішло часу, в цьому пляцку, я би сказала два пляцки. В процесі, коли спекла кольоровий пляцок, думала зупинитись, бо він і так був великий, а ще й до того коржі були одні тонші інші вищі, а зелений взагалі дивно пропікся, в одному місці був зелений а в іншому коричневий, але вирішила таки доробити, тепер знаю нюанси як його зробити краще.
 
ruguk, дякую, пекла як подарунок на ДН, то коли всі пили чай з пляцком (до речі казали, що смачний), я ловила західне сонечко, щоб сфотографувати розріз  

Olesya 1, о класно, тоді я ще допишу деякі поради. До мене на ти  

naduzda, дякую за гарні слова, приємно коли те що робиш, подобається іншим, але викладаючи тут ці пляцки, я би хотіла щоб інші теж спробували таке творити, бо це як вишивка тільки матеріал інший. До речі пекти не складно, головне добре прочитати (і подивитись фото) як пекла Леся, уявити собі весь процес (а краще намалювати) і творити  

мися, так-так це дуже цікавий процес, все досить просто 
Записаний

Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
ната80
Своя Мамка
******


62967_56443_2.jpg 15070_cook.jpg 72408_gr_vigod2.jpg


Репутація: +87/-0
Offline Offline

Зареєстрований 2011-06-01
Ім’я ваших дітей і вік: 3 роки 5 місяців
Ваше справжнє ім’я: Наталя
Повідомлень: 838

Нагороди
« Відповідь #44 : 26 Березня 2013, 15:20:37 »

Цитувати
ната80, цікаво глянути фото, а яка висота пляцка вийшла? Взагалі пляцки мають бути досить високі, такі, щоб шматок не поміщався у відкритий рот 

виставляю обіцяне фото, лиш вибачайте за якість, щось з спалахом. висота десь 5 см в мене вийшла, зате смачний ще маленький шматочок залишився
Для того щоб побачити посилання:
ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ або УВІЙДІТЬ
Записаний

Найдитячіший магазин
Мама Купи

Набори для свят,
фотобутафорія

Подарунки
ручної роботи

Дитячий клуб
Мері Поппінс

СП Італія!
Шопінг для всіх!

Сторінок: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   Нагору
  Друк  
 
Перейти в:  









Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
SMFAds for Free Forums
службы мониторинга серверов Світ українського! Українське кіно, музика, кліпи та програми.