Голосування

Мммм.. Смакота, яку я спробую:

bonitka - Плов по узбекськи
20 (31.3%)
bonitka - Котлети "Ситий татко"
8 (12.5%)
Galka11 - Вівсяні котлети
1 (1.6%)
Galka11 - Сухі сніданки для наших діток "Бадьорого ранку"
6 (9.4%)
justmary - Шоколадна запіканка з манки
9 (14.1%)
Lenko - Манка до снідаку
1 (1.6%)
setya - Манник "Вишенька"
5 (7.8%)
smix - Святковий рис з сухофруктами
2 (3.1%)
Наталі-наталі - Манний десерт
3 (4.7%)
Наталі-наталі - Рисбургер
2 (3.1%)
Наталі-наталі - Рисові шаріки
7 (10.9%)

Всього голосів: 64

Голосування закінчилося: 03 Червень 2015, 15:15:41

Автор Тема: Кулінарний конкурс квітня - Крупинка до крупинки  (Прочитано 4822 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline horo6ayaАвтор темы

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Пропоную Вашій увазі конкурс "Крупинка до крупинки", який продовжує низку щомісячних кулінарних конкурсів на нашому форумі до вересня 2013 року. Багато наших мамусь чудові кулінари і з радістю діляться своїми рецептами. Тому я вирішила запропонувати Вам стати конкурсантами та отримати невеличкі подарунки за кожен конкурс (товари на суму 100грн в любому інтернет-магазині посуду). А через рік я особисто відзначу самий цікавий рецепт цінним подарунком.

Крупинка до крупинки

Отже, у квітні я пропоную вам поділитися рецептами страв з крупами. Зупинила свій вибір на такій темі, щоб прийняти участь могли й ті, хто постить, й ті, хто не постить. Від себе по традиції поділюся рецептом приготування дуже корисного сніданку, особливо в такий час, коли весна десь загуляла.

Думаю, що в користі вівсяної каші ніхто не сумнівається. Вівсяна крупа містить у великій кількості натуральні антиоксиданти - речовини, що підвищують опірність організму до різних інфекцій і впливів навколишнього середовища. Достаток у вівсяній каші протеїнів і клітковини покращує всі обмінні процеси, сприяє росту і розвитку м'язової тканини. Тарілка вівсяної каші містить чверть добової норми розчинної клітковини, а три чверті склянки сухих геркулесових пластівців покриває всю добову потребу в клітковині.

У нашій сім'ї вівсянка - традиційний сніданок. Пропоную наш сімейний рецепт, а трохи нижче читайте про вісім корисних властивостях вівсянки.

Англійський сніданок або «Вівсянка, панове!»

Нам знадобиться:
молоко - 1 склянка, вівсянка - 5 ст.л, мед - 1 ст.л, родзинки - 1,5 ст.л

Приготування:
Я ставлю невелику каструльку на вогонь з молоком і відразу ж кидаю родзинки. Нагріваю молоко майже до кипіння - за цей час добре набухають родзинки.

Коли молоко достатньо гаряче - додаю вівсянку. І варю її близько 10 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Я варю кашу до того моменту, коли при помішуванні вона почне відставати від стінок каструльки. До цього часу практично все молоко вбереться в крупу. Вже в тарілку кладу мед, оскільки при нагріванні він втрачає всі корисні властивості.


Набір фотографій триватиме з 2 до 21 квітня включно.
Голосування з 22 по 30 квітня.
Оголошення результатів - 1 травня.
Вручення - 2-6 травня.

Усі фото надсилайте на адресу Для того щоб побачити посилання: Register or Login]. У листі обов"язково вкажіть свій нік на форумі, назву своєї страви, детальний рецепт та звичайно додайте красиве фото. Усі учасники конкурсу отримають плюс у репутацію.

Велике прохання присилати фото необроблені у фотошопі: не треба додавати ніяких рамочок, задимлення та зірочок. Потрібне реальне фото страви.

Ще одне прохання: не присилайте рецепти в документах Microsoft Word, пишіть рецепт просто в тілі листа. Але пишіть його без жодного форматування (не треба виділяти жирним, курсивом або міняти колір) - це додає мені зайвої роботи ))


Всі рецепти можуть бути використані для публікування в моєму кулінарному блозі (з посиланням на рецепт на мамці та з вказуванням автору рецепту).

Максимальна кількість страв від одного учасника - 3 страви

Пояснення: при рівному числі голосів, перемога присуджується тій учасниці, котра має більше повідомлень на форумі.

Всі питання задавайте поки що тут, а потім я тему почищу. Фото чекаю на почту - тут не виставляти.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6ayaАвтор темы

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Плов по узбекськи
автор - bonitka

Інгредієнти:
свинина - 800 г, морква - 3 шт., цибуля ріпчаста - 3 шт., приправа для плова (зіра, чорний барбарис, куркума, червоний гострий перець, коріандр, ажгон, т.п) - 3 ч. ложки, олія оливкова - 150 мл, рис - 2 склянки, часник (головка) - 2 шт., сіль морська, перець чорний мелений

Приготування:
М'ясо нарізати однаковими шматками. Моркву нарізати смужками, цибулю півкільцями.
 У казанок вилити олію, добре нагріти, викласти м'ясо. Обсмажити, коли м'ясо «схопиться» посолити і поперчити. Обсмажувати до золотистого кольору. Додати цибулю до м'яса, смажити все не накриваючи кришкою до золотистого кольору цибулі, додати моркву і приправу для зірваку. Готувати до прозорості моркви. Залити 3-ма чашками води, накрити кришкою і тушкувати близько 30-40 хвилин.
Рис промивати поки вода не стане прозорою. Злити воду.
У казан до зірваку долити води близько 2-3 чашок, посолити за смаком, коли закипить всипати рис, вода повинна покривати рис на 2 пальці. Якщо води менше, то долити. Не перемішуючи, зробити великий вогонь, засунути всередину (допомагаючи лопаткою) голівки часнику, очищені від верхніх листочків, кришкою не накривати!
Коли вода википить настільки, що буде видно рис, вогонь зробити маленьким і накрити кришкою.
Через 10-15 хвилин, відкрити лопаткою зібрати рис в центр «гіркою» і закрити кришкою (ще на 5-7 хвилин). Про готовність плову свідчить глухий звук, при постукуванні по «гірці» з плову.
Казан з готовим пловом накрити великою тарілкою і перевернути, акуратно зняти казан і вийде дуже красивий плов-м'ясо з морквою і цибулею внизу, а рис згори. Можна і не перевертати.  Виходить дуже смачний  плов!


Котлети "Ситий татко"
автор - bonitka

Інгредієнти:
Пластівці вівсяні - 1 стак., водa(окріп) - 1/2 стак., шампіньйони (свіжі) - 2-3 шт., картопля - 1 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., часник - 2 зуб., зелень (за смаком), сіль (за смаком), перець (за смаком), олія рослинна(для смаження) - 2 ст. л.

Приготування:
Вівсяні пластівці насипати в миску, залити окропом, накрити кришкою і залишити набухати на 20 хвилин.
В цей час: картоплю очистити, вимити і натерти на дрібній терці. Цибулю очистити, вимити і натерти на дрібній терці. Шампіньйони порізати маленькими кубиками. Зелень порубати. Часник пропустити через часниковий прес.
До набухшої вівсянки додати картоплю, цибулю, часник, гриби і зелень -массу добре перемішати, посолити і поперчити.
Вівсяна маса повинна вийти не занадто густою і не дуже рідкою. У рецепті рекомендують набирати її ложкою. У мене вийшло зліпити руками 11 котлеток.
На розігріту сковороду викладаємо котлетки, за допомогою ложки або лопатки.
Смажимо на середньому вогні з одного боку до рум'яної кірочки. Перевернути на іншу, обсмажити 1 хвилину на середньому вогні, потім вогонь зменшити до мінімального, накрити кришкою і довести до готовності 5 хвилин. Котлетки ситні, ніжні. Пробуйте - не пошкодуєте!!!


Вівсяні котлети
автор - Galka11

Інгредієнти:
200 г вівсяних пластівців, 1-2 картоплини, 1 морква, 1 цибулина, 1 яйце, кілька зубчиків часнику, сіль, перець, коріандр, мускатний горіх чи інші спеції за смаком.

Приготування:
Пластівці залити кипятком та дати настоятися 10-15 хв. Я використовую білоруські пластівці, оскільки вони гарно набухають. Інколи пластівці залишаються твердими, тому в такому випадку краще їх проварити кілька хвилин. Картоплю тремо як на деруни, відціджуємо сік та додаємо до пластівців. Моркву тремо на терці від буряка, цибулю та часник витискаємо через часникодавку. Все гарно перемішуємо, додаємо яйце. Солимо, перчимо, додаємо інші спеції до смаку.
Розігріваємо сковорідку з олією. Ложкою викладаємо котлетки та смажимо до рум'яної скоринки. Подаємо гарячими зі сметаною. Смачного!!!

Сухі сніданки для наших діток "Бадьорого ранку"
автор - Galka11

Інгредієнти:
200 г арахісу, 130 г цукру, 2 ст л води, 4 ст л олії, 0,5 ч л кориці, 70 г мигдалю чи інших горішків, 60 г сухофруктів (ізюм, клюква, вишня, чорнослив чи інші), 110 г вівсяних пластівців цільнозернових, 3 яєчні білки, 1/4 ч л солі

Приготування:
Арахіс подрібнюємо в блендері, додаємо 1 ст л олії і знову подрібнюємо. Має вийти маса подібна на арахісове масло. Додаємо цукор та воду. Прогріваємо на вогні кілька секунд, щоб цукор розчинився. Додаємо 3 ст л олії, корицю та сіль. Все добре перемішуємо та даємо остити. Коли вистигне додаємо білки і знову добре перемішуємо.
В блендері подрібнюємо мигдаль, але не дуже дрібно, тобто горішки повинні бути невеличкими кусочками. Ріжемо сухофрукти. Змішуємо мигдаль, сухофрукти та вівсяні пластівці. Вівсяні пластівці обов'язково повинні бути цільнозерновими (не швидкого приготування)
Змішуємо арахісову пасту з вівсяними пластівцями, мигдалем та сухофруктами.
Викладаємо масу у вистелену пергаментом повздовжню форму для кексу. Сушимо в духовці при температурі 110С близько 1,5 год. Коли вистигне, розрізаємо на кусочки.
Сніданки дуже корисні, оскільки містять і горіхи, і сухофрукти і вівсяні пластівці. Крім того дуже прості у приготуванні. Якщо дітки зазвичай не полюбляють вівсянки, то ці сніданки вони будуть їсти із задоволенням. І не тільки дітки, сніданки і вам припадуть до смаку. Смачного!!!


Шоколадна запіканка з манки
автор - justmary

Інгредієнти:
100г манки, 250г-300г творогу, 2 великі яйця або 3 менші, 1 ст.л. какао порошку, 1 ст.л вершкового масла, 1 пакетик ванільного цукру, 3 - 4 ст.л. цукру
Начинка(по бажанню):
ізюм,курага,чорнослив або порізати шматочками 1 банан

Приготування:
Яйця збити з цукром, ванільним цукром та какао порошком до пишної маси, додати 1 ст.л. розтопленого вершкового масла. У приготовлену масу всипати по трошки манку, так щоб не утворювались грудочки, постійно помішуючи. Додати творог і все ретельно збити на блендері. У готову масу можна по бажанню додати якусь начинку, сухофрукти на ваш смак або шматочки банану, я особисто обрала курагу. Готову масу заливаємо у змащений маслом протвень(на дно я виклала курагу) і ставимо у розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо до утворення золотистої скоринки, це приблизно десь 30-40 хв. Зверху запіканку можна присипати пудрою чи цукровою глазуррю чи шоколадом(я обрала шоколад). Запіканка може чудово посмакувати на сніданок або замість десерту.
Смачного!


Манка до снідаку
автор - Lenko

Інгредієнти:
молоко - 1 стакан, манка - 2-3 ст. ложки (в залежності від того яку ви любите: рідку чи густу), масло вершкове - маленький кусочок, цукор- 1-2 чайні ложки (в залежності наскільки ви полюбляєте солодке), шоколад - кусочок, але все залежить від вас (я полюбляю молочний шоколад, з чорним мені не дуже подобається, а білий взагалі тут якось не дивиться, можу використати за раз усю плитку, а можу лише третину), банан - 1 шт.

Приготування:
Ставимо на вогонь каструлю, вливаємо молоко, добавляємо цукор та масло, чекаємо поки нагріється. Поки гріється молоко чистимо та нарізаємо банан, як вам більше подобається: кусочками, кружельцями, напівкружельцями та тремо на терці шоколад. Коли починає закипати всипаємо потрошки манку, розмішуємо щоб не було комочків. Коли манка зварилася викладаємо в посуду- бажано прозору щоб було видно слої: спочатку банан, потім каша, потім шоколад і так далі в залежності скільки слоїв у вас вийде (зі склянки в мене виходить 2 слої). Все. Смачного.


Манник "Вишенька"
автор - setya

Інгредієнти:
Манка - 2 стакани, цукор - 200 гр., кефір - 300 мл, сметана - 6 ст. л., сода - 1 ч.л.,мука-1 стакан, яйце- 2 шт, вишні-1літра свіжих або 300-500 гр морожених.

Приготування:
Манку змішати з кефіром, залишити на 20-30 хв. Додати яйце, цукор, сметану і все перемішати. Муку перемішати з содою і додати до основи. В змащену форму вилити половину тіста , розкласти вишні, залити рештою тіста. Випікати при 170-200 градусів 40 хв.  Охолоджений пиріг посипати пудрою, або полити шоколадом.


Святковий рис з сухофруктами
автор - smix

Інгредієнти:
200г рису (пропареного іранського), 0,5л молока, 50г світлого ізюму (дамські пальчики), 50г темного (узбецького) ізюму, 50г кураги, 100г топленого масла, 1ст.л. меду, 1лист лавашу, шафран

Приготування:
Промиваємо 3-5 разів рис, замочуємо в теплій, ледь підсоленій воді на 15-20хв. Поки рис замочується, нарізаємо кубмками курагу і разом з ізюмом обсмажуємо 5хв на вершковому маслі ( щоб сухофрукти ввібрали масло і з"явився приємний блиск). Наливаємо в каструлю молоко і додаємо 1стакан води, щоб не пригоряв рис під час варіння. Коли молоко почне кипіти, додаємо рис, попередньо зливши воду в якій він замочувався. Варимо рис, обережно помішуючи 15-20 хв. Коли рис звариться, відкидаємо його на дрібний друшляк і промиваємо водою, щоб змити молоко ( щоб в подальшому рис не злипся). Беремо маленький казанок, кладемо на дно масло. Коли масло розтопиться, викладаємо дно казанка лавашем , зверху зварений рис і обсмажені сухофрукти. Казанок щільно накриваємо сухим, чистим рушником ( щоб вбирати  зайву вологу), а зверху кришкою. Кладемо на мінімальний вогонь на 20-25хв , не відкриваючи.
Поки з рису випаровується волога, беремо 0,5ч.л. шафрану, розтираємо в ступці і додаємо 50мл гарячої води. Топимо масло і окремо мед( якщо він не рідкий) на маленькому вогні. Коли рис приготується злегка поливаємо шафраном, медом, топленим маслом. Даємо настоятись 5-10хв. Можна прикрасити горішками і гранатом.


Манний десерт
автор - Наталі-наталі

Інгредієнти:
Родзинки  — 2ст.л., яйця — 4 шт, мигдаль (подрібнений) — 50 г, молоко — 500 мл, ванільний цукор — 1 ч. л., цукор — 3-4 ст. л., крупа манна — 100-120 г, сіль за смаком, масло вершкове  0,5ст.л., груша консервована 2шт., кориця 1 ч.л., мед за смаком, шоколад

Приготування:
У кипляче молоко  всипаємо крупу і, постійно помішуючи, варимо декілька хвилин. Жовтки відділяємо від білків. Коли каша остигнула до 80-70 градусів, додаємо до неї подрібнений очищений мигдаль, родзинки(за бажанням) і жовтки, перемішані з цукром. Окремо збиваємо білки з щіпкою солі і ванільним цукром і акуратно вводимо в кашу. Виливаємо масу в змащену вершковим маслом і рясно посипану манною крупою форму. Випікаємо до золотистої кірочки в розігрітій до 180 градусів духовці. Груші порізати на кусочки, обсмажити в маслі, додати корицю і мед. Подавати випечений десерт можна як теплим, так і холодним, поливши гарячим шоколадом і з грушами.


Рисбургер
автор - Наталі-наталі

Інгредієнти:
Рис(круглий) - 1 стак., філе куряче(чи будь-яке інше м'ясо) - 300-350 г, кетчуп - 2 ст. л., морква 1шт, огірок(чи помідор) - 1 шт, соус (будь-який на смак)

Приготування:
Нарізуємо курку або будь-яке інше м'ясо. Солимо, перчимо. Додаємо кетчуп 2 ст.л. Можна додати улюблені приправи. Залишаємо маринуватися.
В цей час займемося рисом. Він має бути клейким:
1. Потрібно промити рис кілька разів до прозорої води.
2. Знаходимо відповідну каструлю з товстим дном
3. Відправляємо рис в каструлю, заливаємо водою так, щоб вона була вища за висоту рису на 1/4. Накриваємо кришкою і більше її НЕ ВІДКРИВАЄМО!
4. Ставимо на сильний вогонь. Як тільки дійшло до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще 10 хвилин.
5. Відкриваємо каструлю, швидко накриваємо рушником, закриваємо кришку назад і залишаємо хвилин на 15-20 настоятися.
Рис готовий.
Поки рис настоюється, поставимо обсмажувати м'ясо до готовності. Додаємо терту моркву і тушимо рис. Розкладаємо рівномірно на плоскій поверхні, наприклад на обробній дошці. Згори ставимо ще одну дошку і притискуємо гарненько, щоб з рису вийшла паляниця. Ріжемо паляницю на потрібну кількість частин. Беремо один шматочок, змащуємо трохи улюбленим соусом (у мене майонезний з часником), згори викладаємо шматочки м'яса і моркви. Нарізуємо огірочок або помідор кружечками. Викладаємо на м'ясо, накриваємо другим шматочком.
Якщо рисбургер остигнув, то його можна поставити на 5 хвилин в духовку. Потім прикрашаємо зеленню, я посипала ще паприкою. Виходить дуже смачно!!!


Рисові шаріки
автор - Наталі-наталі

Інгредієнти:
Окіст курячий (чи стегенце) - 500 г, рис (круглий) - 1,5 стак., яйце - 1 шт, сир твердий - 150 г, олія вершкова (чи рослинна) - для обсмажування, спеції

Приготування:
Для шариків потрібний круглий рис. Він клейкий, добре розварюється, і кульки з нього будуть красиві і рівні. Рис потрібно добре промити і відварити в підсоленій воді. Води в рис багато не додайте - рис не має бути розвареним. Краще додати потім ще трохи, якщо рис ще сируватий. До готового рису додати 2 ст. л. вершкового масла і тертий сир, перемішати. Спробувати - рис повинен подобатися вам за смаком. Якщо потрібно - досолити. Остудити, додати 1 яйце і перемішати.
Із стегенця зняти м'ясо, прокрутити через м'ясорубку (я ріжу тільки ножем), посолити, поперчити, додати трохи спецій. Обсмажити фарш, додати трохи тертого сиру, ретельно перемішати і остудити.
Узяти 2 ст.л. рису, трохи стиснути його в руці і виконати поглиблення в масі, покласти туди начинку. Скачати кульку, умочити її в яйце і запанірувати в сухарях. Обсмажити в олії.
Приємного апетиту!!!

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline horo6ayaАвтор темы

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3814
  • Поблагодарили: 7 раз
  • Репутація: +1026/-0
    • Жіночий онлайн-журнал Bestiya.Net
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Катруся
  • Ваше справжнє ім’я: Валентинка
Запрошую всіх до смачного голосування!!!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 


Offline Черрі

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 5022
  • Поблагодарили: 17 раз
  • Репутація: +608/-0
  • Фотограф
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: дві донечки
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
дівчата ну ви в нас і газдиньки  d77 d77 d77 такі всі смачні рецепти, а які фоточки апетитні!!!!!!!!! я розгубилася за кого голосувати  :xmm :xmm :xmm ще подумаю  :xmm :xmm
 

Offline хуліганка

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2228
  • Поблагодарили: 251 раз
  • Репутація: +251/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Галка
Такі смачні фотографії  d27 d27 d27 проголосувала  ;)
 

Offline Тетяна

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 113
  • Поблагодарили: 18 раз
  • Репутація: +14/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Наталя 9 років
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Обовязково спробую Святковий рис з сухофруктами
Ідеальних стосунків немає.Є жіноча мудрість не помічати чоловічі дурощі. Є чоловіча сила прощати жіночі слабкості. А ідеальність... Залиште її серіалам.
 

Offline MacMurphy

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3725
  • Поблагодарили: 47 раз
  • Репутація: +420/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Анастасія
Цитувати
додати моркву і приправу для зірваку

У першому рецепті я вичитала таке слово як "Зірвак", навіть не знаю що це таке d104

А так рецептик ніби класний, і апетитно дуже виглядає d15

І котлетки "Ситий татко", дуууууже прикольні, фото просто бомбезне, ням-ням.....

Шоколадну запіканку ніби також хочеться спробувати :xmm

Манник "Вишенька", також виникає бажання приготувати :flv

І рисових шариків хочеться  d16

Ех, дівчата, буду думати, на голодний шлунок голосувати не буду d27 d27 d27, тут треба здравого осмислення  ;)

 

Offline наталочка-мамочка

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 5433
  • Поблагодарили: 48 раз
  • Репутація: +573/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Яке все смачне !!! Ледве визначилася , обрала солодке , бо саме зараз хочу його  d27
 

Offline Ключик

  • Організатор СП!
  • Віддана Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 5213
  • Поблагодарили: 5436 раз
  • Репутація: +598/-10
  • 1-ий клас закінчено...Ура!!!
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Світлана
люблю рис, тому за нього і голосувала :)
Мрії мають  бути божевільні чи нереальні, інакше це всього лиш плани на завтра
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Метелик

  • Щаслива, тому що двічі мама !
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3831
  • Поблагодарили: 6 раз
  • Репутація: +727/-0
  • До мене тільки на ти!
    • Місце, де я творю!
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
все таке гарне, я особисто дбаю про нашого татка і проголосувала за котлетки  :)
Мій блог Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline MacMurphy

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 3725
  • Поблагодарили: 47 раз
  • Репутація: +420/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Анастасія
Із всіх рецептів я для себе виділила 5, а з тих 5, після ситного обіду, добре все зважила, і обрала той єдиний d27, який навіть після того як я наїлася викликав у мене апетит d30 d30 d30 Котлети "ситий татко", певно через те, що татко наш поїхав на роботу не пообідавши d27 d27 Але от дійсно ну дуууже смачно виглядають, молодець та мамка яка їх приготувала, і дякую за рецептик, спробую обов"язково  z4 z4 z4 z4 z4 z4 z4 z4 z4 z4 z4 z4 z4
 

Offline sashao

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 266
  • Поблагодарили: 186 раз
  • Репутація: +59/-1
  • Серце матері - невичерпне джерело дива
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Вероніка
  • Ваше справжнє ім’я: Олександра
рецепти клас будемсо пробувати :)
 

Offline Irysya

  • Модератор форуму!
  • Досвідчена Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 2906
  • Поблагодарили: 1775 раз
  • Репутація: +677/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Дуже цікаві рецепти :) А скільки зразу згадалося своїх забутих такого плану :xmm як у тому анекдоті: Дай мені Боже розуму до того, а не після  d112
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Якщо щось в моєму пості вас образило чи не сподобалося, зафарбуйте дратівливу фразу маркером на моніторі ;)

Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline mivanka

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 14
  • Поблагодарили: 1 раз
  • Репутація: +6/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Володька і Софійка
  • Ваше справжнє ім’я: Іванка
І я проголосувала...від плову аж слюнки потекли...уххх z4 z4 z4 d15 d26 d26
 

Offline Сhanel

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1361
  • Репутація: +383/-4
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Мартіна
  • Ваше справжнє ім’я: Юлія
Я прголосувала  :flv Мені сподобались рисові кульки...справили приємне враження  d9
УВАГА! ПРАВИЛА СП!Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Natalya

  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6482
  • Поблагодарили: 90 раз
  • Репутація: +541/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
ой мені багато сподобалось, проголосувала за плов, в мене аж слюньки потекли d27
 

Offline emeli

  • ПЕДІАТР ФОРУМУ!
  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2631
  • Поблагодарили: 80 раз
  • Репутація: +726/-0
  • Найкраще, що ми можемо дати нашим дітям - це любов
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Віра
Все дуже смачненьке виглядає! Я і не думала, що можна стільки страв зробити з манки  :xmm. але сьогодні мені захотілось чогось шоколадного  :flv за це і проголосувала!
Семінари для батьків «ВСЕ про здоров’я дитини»  Для того щоб побачити посилання: Register or Login] Для того щоб побачити посилання: Register or Login]



Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Якщо людина сама стежить за своїм здоров’ям, то важко знайти лікаря, який знав би краще корисне для її здоров’я, ніж вона сама.