Автор Тема: Грінки, хто як робить?  (Прочитано 11178 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ЛІТІСІ

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 102
  • Репутація: +8/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: таня
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #51 : 10 Листопад 2014, 22:38:33 »
дякую.багато нових рецептів взяла собі з темки.люблю грінки.
 

Offline Листопад

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 625
  • Поблагодарили: 78 раз
  • Репутація: +31/-0
  • Твистинг - моє хоббі!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Богданчик 4 роки
  • Ваше справжнє ім’я: Валентина
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #52 : 30 Листопад 2014, 22:31:52 »
я теж роблю грінки в яечному клярі. ше хочу попробувати зробити грінки в духовці.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Top,top

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 118
  • Поблагодарили: 360 раз
  • Репутація: +102/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #53 : 01 Грудень 2014, 12:00:02 »
Рибні грінки
[/color]
1 банка сардини
1 невелика цибулина(порізати на кубики)
1 невелика морква(натерти на середній терці)
2 яйця
3 зубчики часнику
1/2 пучка листя, петрушки
5-6 скибок хліба
сіль,перець чорний,майонез,олія

Цибулю підсмажуємо на олії до золотистого кольору.Додаємо моркву і тушимо приблизно 10 хв.Тим часом розтираємо сардину вилкою,додаємо натерті на терці варені яйця,дрібно нарізану петрушку та натертий часник.Після чого висипаємо нашу моркву та цибулю у раніше приготовану масу з сардини.Додаємо майонез, солимо та перчимо за смаком.Хліб підсмажуємо на петельні або в тостері.Зверху намазуємо нашою готовою масою.Смачного! d120
 


Offline Top,top

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 118
  • Поблагодарили: 360 раз
  • Репутація: +102/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #54 : 01 Грудень 2014, 12:05:30 »
Грінки для дітей
[/color]


- 6 скибочок батону
- 1 яйце
- 100 мл молока
- 0.5 ст.л. цукру
- дрібка меленої кориці
- вершкове масло
- цукор-пудра
Яйце збити з молоком, цукром, корицею. Замочити скибочки батону у цій суміші і обсмажити у вершковому маслі до появи золотистої скоринки. Викласти грінки на тарілку і притрусити цукром-пудрою.

 

Offline sashao

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 260
  • Поблагодарили: 183 раз
  • Репутація: +59/-1
  • Серце матері - невичерпне джерело дива
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Вероніка
  • Ваше справжнє ім’я: Олександра
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #55 : 27 Червень 2015, 22:17:36 »
і я моя манюня дуже любить грінки :flv d30
 

Offline Osoblyva

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 119
  • Поблагодарили: 107 раз
  • Репутація: +31/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #56 : 16 Липень 2015, 10:26:48 »
Я люблю з яєчеом)))
 

Offline Osoblyva

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 119
  • Поблагодарили: 107 раз
  • Репутація: +31/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #57 : 16 Липень 2015, 10:28:31 »
Ото написалч d100

З яєчком)
 

Offline Неталі

  • Новенька
  • *
  • Повідомлень: 7
  • Поблагодарили: 12 раз
  • Репутація: +3/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Андрій 13років
  • Ваше справжнє ім’я: Наталя
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #58 : 16 Січень 2016, 17:56:24 »
Дівчата поділюсь своїм рецептом грінок) я ріжу білий батон,але ріжу так,щоб получилась в середині кишенька.Тоді в середину кладу скибку салямі і скибку твердого сиру.Збиваю яйця,солю,перчу і обмакую грінки в яйце.Жару на розігрітій олії.Виходить хрустка скоринка.Дуже смачні.....
 

Offline Листопад

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 625
  • Поблагодарили: 78 раз
  • Репутація: +31/-0
  • Твистинг - моє хоббі!
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Богданчик 4 роки
  • Ваше справжнє ім’я: Валентина
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #59 : 25 Січень 2016, 01:34:02 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Дівчата поділюсь своїм рецептом грінок) я ріжу білий батон,але ріжу так,щоб получилась в середині кишенька.Тоді в середину кладу скибку салямі і скибку твердого сиру.Збиваю яйця,солю,перчу і обмакую грінки в яйце.Жару на розігрітій олії.Виходить хрустка скоринка.Дуже смачні.....
Як це кишенька? Не можу собі уявити! Може не так ріжу батон, як ви?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline @Лисичка@

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1831
  • Поблагодарили: 1357 раз
  • Репутація: +238/-2
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Лисичка
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #60 : 26 Січень 2016, 02:42:15 »
Я скибочку батона обмокую в молоці, потім у яйці (взбите, підсолене). Обжарюю з обох сторін.
А зверху люблю ковбаска+твердий сир. І прикрити трошки кришкою,щоб сир трохи розплавився. А ще люблю до ковбаски з сиром додати ще помідорку (порізану кубиками),і всприснути часничок, притрусити укропом d9 d9 d9
 

Offline div4unk@

  • байдужі "все знають", а активні - вчаться !
  • Віддана Мамка
  • ********
  • Повідомлень: 6260
  • Поблагодарили: 1803 раз
  • Репутація: +206/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Христина
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #61 : 19 Травень 2016, 22:20:58 »
1. скибки батона обсмажити з обох боків на вершковому маслі, ще теплі натерти зубчиком часнику
2. скибки батона обмакнути в збитому підсоленому яйці і обсмажити з обох сторін в оліі
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ##таяяя##

  • Новенька Мамка
  • **
  • Повідомлень: 16
  • Поблагодарили: 41 раз
  • Репутація: +9/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Максимчик
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #62 : 20 Травень 2016, 17:31:41 »
Сьогодні спробую зробити цю смакоту... :bo
 

Offline Bjanko88

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1135
  • Поблагодарили: 27 раз
  • Репутація: +71/-0
  • Юлія
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Романія 20,09,2009
  • Ваше справжнє ім’я: Юлія
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #63 : 23 Травень 2016, 11:10:28 »
Наша сімя любить грінки з бульбою тертою як на деруни  d9 ну цілий батон зїдаємо за сніданком
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Shmega

  • Якщо в хаті прибрано і наварено їсти,то не працює комп!!!
  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 264
  • Поблагодарили: 180 раз
  • Репутація: +54/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Ігор 15 Юля 9
  • Ваше справжнє ім’я: Леся
Re: Грінки, хто як робить?
« Reply #64 : 21 Березень 2017, 22:00:28 »
Я до збитих яєць додаю твердого сиру , тертого на дрібній терці, можна трішки пармезану. Потім обмокую батон і смажу
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]