0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
І мені дуже подобається іх система "все включено"-реально,можна з 10 доларами в кишені летіти...ой,хочу відпочинку
Болгпріі ви там не знайдети таких готелів і такої інфраструктури в готелях, в Болгарії готелі переважно взагалі не мають території(за винятком дорогих які в ціні не уступають Турції)
Seld А можете підсказати де глянути ціну на готель ,що Тріш писала?І ще підскажи будь-ласка якщо малому вже є 2 роки,то за нього треба платити і за переліт і за проживання 50 %,чи то як які готелі?
ми були туреччині 3рази то я всім задоволена, навіть думаю і цього року туди поїхати думаєм ще про чорногорію або хорватію але.... з малою сумніваюсь що поїдем, дорога довга буде лише мука для нас і для малої
ми були туреччині 3рази то я всім задоволена, навіть думаю і цього року туди поїхати думаєм ще про чорногорію або хорватію але.... з малою сумніваюсь що поїдем, дорога довга буде лише мука для нас і для малоїА ми були 2 рази і два рази не зовсім удачно..Якщо б в ті готелі попала з дитиною,то нагодувати її не мала б чим...А другий раз ще до моря хвилин 10 по відкритій дорозі без дерев,голову просто запікало..Але то таке...Там море готелів..Одні кращі одні гірші..Треба знати куди їхати