0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
дзвонити організовано у міськраду? півроку... рік...
Імхо, якби були штрафи як на дорогах, то вулицями теж ходили типу дружинники і слідкували за розпиттям та палінням.
І що би ті дружинники робили?То саме що і даішники,брали б хабарі.
якось зимою дзвонив в міськраду... що на Новгородській прямо над тротуаром з водостоку висить здоровий кавалок льоду... у може реально комусь на голову впасти... то мені відповіли: "а що він вам заважає? ніхто крім вас не жалівся!"
кажуть що типу в нас ліфт не робить, вни не спішать робити, а в нас дитина, гуляти треба, а каляска важка, то та пані сказала, що в ліф з каляскою заходити не можна
Мене дуже обурює, паління шоферів в пижиках
Мене дуже обурює, паління шоферів в пижикахМене також! На вулиці ти можеш хоч в сторону відійти - а тут нікуди, весь дим на тебе!!!
Я таких прикладів можу багато навести: сижу на лавочці, мужик підсідає і закурює , або на тій же лавочці, але, проходячи, кидає бичок в урну біля нас, і він там димиться. Переді мною обов'язково хтось йде і на ходу курить, весь дим на нас: всіх курців обганяю. А кафе на вулиці- рай для курців, нікому і в голову не приходить, що дим тут же не випаровується, а смердить всім навколо і якщо поруч коляска, можна і утриматися.
Тільки раз жіночка дістала сигарету, але подивившись на нас, сховала, сказала, що не буде нам смердіти Я їй дуже була вдячна.