Значить поясннюю . У мого чоловіка є друг який у свій час купив 3 окремих апартамента в місті Несебр(на початку Равди) в комплексі Шато Де Марін. В них ніхто не жив..Тепер він вирішив їх здавати -але оскільки сам не на місці-а в постійних розїздах за кордоном-то попросив мого чоловіка. Тому є така можливість і хто має бажання- пишіть.
Відразу хочу сказати що апартаменти люксозні. У всіх апартмаментах є дві кімнати-хол і спальня. у всіх апартаментах є кухня-бокс. і всі кухонні приналежності...ну звісно і кондиціонери. перальня, телевізор,коротше все абсолютно. Готель знаходиться на першій лінії моря. Коштують 50- євро за добу.
зараз покажу вам фотки щоб ви орієнтувались.
Якщо хтось буде їхати то мій чоловік зустріне і проведе прямо в апртамент.

тепер апартаменти.1 апартамент який показую є супер люкс-дворівневий. на першому рівні- великий просторий хол з кухненським боксом плюс туалет і душ.....сходи ведуть на 2 рівень і там простора спальня з двоспальним ліжком і теж є душ і туалет

в цьому ж холі позаду диванів ось такий кухненський бокс

це на 2 рівні спальня така в цьому апартаменті

це теж спальня продовження її

2 апартамент і 3 фактично однакові. хол з кухненським боксом з нього двері в спальню а біля вхідних дверей туалет і душ.
це хол

в ньому кухненський бокс

спальня

ну ось такі апартаменти. коротше кажучи всюди чистота все нове і-все необхідне для відпочинку так що якщо комусь щось сподобається або матимете питання пишіть -відповім все поясню.

дякую.