Автор Тема: Макаронні варіації  (Прочитано 15257 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline march

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 149
  • Поблагодарили: 72 раз
  • Репутація: +64/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Надія
Re: Макаронні варіації
« Reply #68 : 06 Вересень 2012, 11:15:15 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]

Дівчата,яка це смакота!!!!!!!!!!!!!!!
 

Offline frankivka

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 198
  • Репутація: +19/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Оксанка 1рік 6міс
  • Ваше справжнє ім’я: Анна
Re: Макаронні варіації
« Reply #69 : 22 Вересень 2012, 16:26:55 »
Іра ,я вже в екотре роблю цю запіканку і цього разу виклала під сир тонко нарізані помідори...було класно
 

Offline tuchka

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1210
  • Поблагодарили: 4 раз
  • Репутація: +201/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Макаронні варіації
« Reply #70 : 23 Вересень 2012, 11:15:36 »
У нас сьогодні на сніданок були макаронні гнізда із пармезаном :)
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 


Offline ТЯНА

  • Зацікавлена Мамка
  • ***
  • Повідомлень: 59
  • Репутація: +14/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Анна,Вікторія
  • Ваше справжнє ім’я: Тетяна
Re: Макаронні варіації
« Reply #71 : 11 Лютий 2013, 13:31:10 »
дякую jet,я вже знаю що на вечерю готувати!!!суперр!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline ІРИНОНЬКА

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 2928
  • Поблагодарили: 5 раз
  • Репутація: +216/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Віктор 8 рочки і Юрчик 6 рочки
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Макаронні варіації
« Reply #72 : 11 Березень 2013, 10:08:33 »
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
робила я ось лазанью, то все вийшло і дуже смачно z4
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline таньчик 01

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 565
  • Поблагодарили: 161 раз
  • Репутація: +158/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Владик 4 роки,Дениско
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Макаронні варіації
« Reply #73 : 21 Березень 2013, 22:50:35 »
А я ще підтушую м"ясо,моркву і цибулю,солю,перчу,трохі кетчупу.Потім туда відварені макарони,перемішуємо і смачного.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Pozutuvchuk

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1203
  • Поблагодарили: 78 раз
  • Репутація: +250/-0
  • До мене на "Ти"
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Василинка 14.01.2010р Яночка 16.01.2014р
  • Ваше справжнє ім’я: Мар’яна
Re: Макаронні варіації
« Reply #74 : 26 Березень 2013, 23:24:24 »
Цитувати
Канелони фаршировані

Підсмажуємо цибульку, моркву, додаємо фарш, різані шампіньйони, це все тушкуємо, потім тремо помідору і приправляємо різними травками, солимо перчимо, начинка готова.
Беремо канелони (такі великі макарони) і напихаємо їх начинкою, складаємо в ємкість для запікання, поливаємо соусом бешамель і зверху тертий сир і в духовку приблизно на 40-50 хв.

Получається дуже смачно
мене мама так навчила готувала пару раз чоловіку каже що смачно хотя прості макарони не дуже полюбляє а ці до смаку хоть і побавитися треба z4 z4 z4
Быть мамой – не просто работа, Быть мамой – не просто мечта… Стать самой родной для кого-то Доверил мне Бог неспроста…

0665446308
 

Offline Kroshka

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 527
  • Поблагодарили: 36 раз
  • Репутація: +44/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Юра
  • Ваше справжнє ім’я: Мар'яна
Re: Макаронні варіації
« Reply #75 : 01 Травень 2013, 17:44:18 »
Знаю 2 швидкі способи розбавити чимось макарони, за словами моєї мами таке їдять в Італії.

Спосіб №1: в олію роздавити зубок часника (я роздавлюю ножем, а не часникодавкою) + четвертинка середньої дрібнопорізаної цибулини. Коли зарум'яниться цибуля + відварену квасолю або консервовану квасолю  разом з соусом. За 2-3 хвилини додати трохи води і 2 ст.л. паста ді помадоре (можна замінити томатною пастою розведеною водою в меншій кількості) + перець, сіль. Якщо квасоля консервована то з сіллю треба вважати. Це вимішуємо з готовими макаронами.

Спосіб №2:невеликі цукіні не чистити, порізати півкольцами посолити і лишити на 10-15 хв., в олію роздавити зубок часника + цукіні, протушити на малому вогні під кришкою 5 хв. Вимішати з макаронами.
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 
Сказали спасибо: LittleOne

Offline Lyama

  • Тільки після народження дитини можна зрозуміти, що таке справжнє щастя. Щастя – це БУТИ МАМОЮ.
  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 113
  • Поблагодарили: 3 раз
  • Репутація: +9/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Маргаритка і Тимофійчик
  • Ваше справжнє ім’я: Леся
Re: Макаронні варіації
« Reply #76 : 20 Серпень 2013, 23:22:37 »
Я  тісто для лазані використовую домашнє. Інградієнти засипаю в хлібопічку, тоді розкатую і проварюю.Домашні листи на багато смачніші ніж куплені. Тоді лазань  z4 z4 z4
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline pavl-irka

  • Своя Мамка
  • ******
  • Повідомлень: 550
  • Поблагодарили: 255 раз
  • Репутація: +107/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ірина
Re: Макаронні варіації
« Reply #77 : 21 Листопад 2013, 13:24:07 »
Цитувати
Запіканка з фаршем і макаронами
І я таку роблю. Мої змітають за лічені хвилини
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline Колада

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 162
  • Поблагодарили: 2 раз
  • Репутація: +20/-0
    • Instagram
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: -
  • Ваше справжнє ім’я: Людочка
Re: Макаронні варіації
« Reply #78 : 12 Січень 2014, 20:44:07 »
Обожнюю Пасту карбонара. Ось рецепт за яким я готувала.

Інгредієнти:
Паста (або спагетті) — 200-300 г,
 Бекон — 100 г,
 Жовтки — 4 шт,
 Вершки (35%) — 100 мл,
Тертий пармезан (грана падано, джюгас і т.п.) — 50 г,
Часник — 1 зубчик,
Сіль, мелений перець, зелень.

Процес приготування:
Бекон нарізати тонкою соломкою або маленькими кубиками.
Часник очистити і дрібно порізати.
Зелень вимити, обсушити і дрібно посікти.
У глибокій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні, близько 2 хвилин, щоб тільки витопився жир.
Додати часник і обсмажити ще 2 хвилини.
Покласти петрушку, трохи поперчити свіжомеленим перцем, перемішати і зняти сковорідку з вогню.

Соус: змішати яєчні жовтки, вершки, тертий пармезан, сіль і перець. Добре перемішати вершковий соус (збивати не потрібно).

Спагеті відварити у підсоленій воді до стану "аль денте" (з моменту закипання варити на 1 хвилину менше, ніж вказано на упаковці). Відкинути спагетті на друшляк, додати обсмажений бекон і перемішати.
Додати до спагетті вершковий соус і швидко перемішати пасту з соусом (від жару пасти, жовтки в соусі дійдуть до готовності).
Зняти каструлю з пастою з вогню і відразу подавати до столу. При подачі посипати спагетті карбонара зеленню петрушки і тертим пармезаном.
Смачного!  :k58

 

Offline Lenko

  • Досвідчена Мамка
  • *******
  • Повідомлень: 1428
  • Поблагодарили: 97 раз
  • Репутація: +253/-1
  • http://nosova-lena.blogspot.com
    • world of creativity
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Арсен 1,2 рочка
  • Ваше справжнє ім’я: Лєна
Re: Макаронні варіації
« Reply #79 : 02 Липень 2014, 20:33:13 »
Я робила Фетучіні з куркою та кабачком
Склад:
Кабачок                                                                        1-2 шт,
часник                                                                          2 зубчики,
куряча грудка                                                                1 шт.,
макарони (краще брати фетучіні, але в мене були спагетті) 1 стакан,
борошно                                                                        1 ст.л.,
натертий сир                                                                  3/4 чашки,
сіль, мелений перець.

Приготування:
Крок 1.
Макарони відварити до готовності в підсоленій воді.
Нагрівати в сковороді 1 ст.л. оливкової олії, додати 1 зубчик подрібненого часнику і витримати 30 секунд. Додати нарізаний кабачок і тушкувати до готовності помішуючи 6 хвилин. Перекласти в миску.
Крок 2.
Курячу грудку відокремити від кістки (в мене філе), порізати смужками, посолити, поперчити і обсмажити на сковороді з маслом 2-3 хвилини.
Крок 3.
Приготувати соус:
Змішати в мисці молоко і борошно. На розпеченій сковороді в 1 ст.л. оливкової олії обсмажити подрібнений часник 30 секунд і влити туди молочну суміш з борошном, довести до кипіння помішуючи. Зменшити вогонь до мінімуму і варити помішуючи 2 хвилини. Додати 1/2 чайної ложки солі і 3/4 чашки сиру, перемішати і проварити 1 хвилину, щоб сир розплавився.
Крок 4.
Змішати в тарілці курку, макарони, кабачок, петрушку і додати соус, перемішати (краще змішувати в тарілці, інакше вони злипаються в сковорідці).
Смачного!
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline олесуня

  • Свідома Мамка
  • *****
  • Повідомлень: 423
  • Поблагодарили: 195 раз
  • Репутація: +112/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Ромчик та Іринка
  • Ваше справжнє ім’я: Олеся
Re: Макаронні варіації
« Reply #80 : 02 Липень 2014, 20:53:50 »
Lenko, дякую за їдею ! з мене +
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline НеТвояМрія

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 164
  • Поблагодарили: 67 раз
  • Репутація: +8/-0
    • Награды
Re: Макаронні варіації
« Reply #81 : 17 Липень 2014, 00:03:20 »
Мені такий варіант до смаку  :bo Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]
 

Offline xxxtanywaxxx

  • Активна Мамка
  • ****
  • Повідомлень: 251
  • Поблагодарили: 15 раз
  • Репутація: +21/-0
    • Награды
  • Ім’я ваших дітей і вік: Стасік
  • Ваше справжнє ім’я: Таня
Re: Макаронні варіації
« Reply #82 : 26 Липень 2014, 15:07:53 »
Паста з тефтелями в томатному соусі

Інгрідієнти для тіфтельок:
фарш 800гр,
яйця 2шт,
цибуля 1-2шт,
кечуп 3ст.л,
паніровочні сухарі 120гр,
часник за смаком,
приправа до мяса за смаком,
прованські трави за смаком,
сіль за смаком.

Інгрідієнти до соуса:
томатна паста 2-3 трикутничка
або свіжі помідори близько кілограма,
часник за смаком,
вода,
базилік за смаком,
орегано за смаком,
сіль за смаком.

спагеті 1уп.

Приготуваня:

Якщо ви для соуса взяли свіжі помідори то очистіть їх від шкірки і збийте в блендері, якщо томатну пасту то розведіть її в воді (води беріть стільки скільки хочете получити соуса). Поставте на середній вогонь додайте трави, сіль і часник. Соус з помідор варіть доки він не почне трошки густіти, а з томатної пасти прокипятіть 20хв. і додайте муку (1ст.л. муки розбавте в невеликій кількості води) і варіть доки не почне трошки гуснути.

За цей час відваріть майже до готовності макарони.

Дрібно наріжте цибулю, часник видавіть в часникодавці. В великій мисці добре вимішайте фарш і всі інгрідієнти. З готової маси накатайте кульки. Добре розігрійте олію в сковороді, викладайте кульки і обжарьте майже до готовності. Залийте тіфтельки соусом, нехай потомиться це все під кришою 5хв, тоді висипте туди ще макарони і залиште це все на малому вогні ще на 2-3хв.
П.С. на це все вам знадобиться дуже велика сковорода.
Всім смачного d9

Ничего не может быть лучше, чем держать на руках частичку себя...
 

Offline Olya O

  • Зацікавлена Мамка
  • ***
  • Повідомлень: 91
  • Поблагодарили: 72 раз
  • Репутація: +17/-0
    • Награды
  • Ваше справжнє ім’я: Ольга
Re: Макаронні варіації
« Reply #83 : 19 Жовтень 2014, 15:01:50 »
Лазанки постійно робить моя бабуся