0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Хочу давати молочко з бутилки, підкажіть чи давати трошки туди кашки? Яке даєте молоко?
Моя не хоче пити-ні з чашки,ні з пляшки,ні з ложки,ні з непроливайки.Що робити?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Моя не хоче пити-ні з чашки,ні з пляшки,ні з ложки,ні з непроливайки.Що робити? А з такої пляшки як дитяча водичка з кольоровими корками продається не пробували?
Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Для того щоб побачити посилання: Register or Login]Моя не хоче пити-ні з чашки,ні з пляшки,ні з ложки,ні з непроливайки.Що робити? А з такої пляшки як дитяча водичка з кольоровими корками продається не пробували?Хіба спробую ще так.Думаю,може поцукрити,але це вже буде певно крайня міра.А ви цукрите вже?
Дівчата, а хтось вже хтось пробував з дорослого столу щось давати? В мене раз просив омлет з шпинатом, побачив що я їм і захотів, борщик пісний давала, пюре також давала. А ви як більш сміливіші?
В мене почалось, що як то моя дитина ще булочки не їсть з солодкі, морозиво і шоколадку і бублики білою тою глазур'ю политі. Що я мачоха кажуть сусідки бо одна в 7 місяців дає морозиво, інша каже, що над першою дитиною теж тряслась, а другому давно все дає. І що мій як дорветься до цукерок, то буде капец ці радниці...